.
Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 12 Μαϊος 2020 14:34

GasGas TXT Racing 2020 – Διαθέσιμη η γκάμα Trial

Προσφάτως ενταγμένη στον όμιλο Pierer Mobility μαζί με τις ΚΤΜ και Husqvarna, η Ισπανική εταιρεία ανακοινώνει πως η νέα της γκάμα Trial είναι διαθέσιμη για το αγοραστικό κοινό.

Ως μια εταιρεία καταξιωμένη στο κορυφαίο αγωνιστικό επίπεδο των αγώνων μοτοσυκλέτας εκτός δρόμου, η παρουσία της στο Trial βασίζεται σε πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία που μετουσιώνεται στην ολόφρεσκη γκάμα TXT Racing του 2020 – η οποία είναι και η πρώτη υπό νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς για τους Ισπανούς.

Διαβάστε εδώ τι νέο φέρνει η οικογένεια μοντέλων GasGas TXT Racing 2020

Διαθέσιμα σε κυβισμούς 125, 250, 280 και 300 cc, όλα με δίχρονους κινητήρες, τα GasGas TXT Racing συνεχίζουν να παράγονται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Girona και πλέον διανέμονται από τη GasGas Motorcycles GmbH.

Το κορυφαίο μοντέλο της οικογένειας, TXT RACING 300, προσφέρει γραμμική δύναμη με εντυπωσιακή ροπή, εξοπλίζεται με τις καλύτερες αναρτήσεις της αγοράς και διαθέτει επιλογή χαρτογραφήσεων, φρένα και υδραυλικό συμπλέκτη BRAKTEC.

Στρατηγικά τοποθετημένο μεταξύ των 300 και 250, το TXT RACING 280 ισορροπεί στο γλυκό σημείο ιδανικής ευκινησίας και δύναμης, ένα εξαιρετικό σκαλοπάτι για τους αναβάτες που θέλουν το επόμενο στάδιο ισχύος από το 250.

Το TXT RACING 250 προσφέρει τον «κλασικό» κυβισμό της γκάμας των GasGas σε μια αρμονική μίξη της εύχρηστης δίχρονης ροπής με ελαφρύ και ευέλικτο χειρισμό. Αποδίδοντας ως στις 10,500 rpm είναι ευκολοδήγητο, προσαρμοστικό και άριστο σε κάθε δύσκολο και τεχνικό τερέν.

Το μικρότερο μέλος της οικογένειας, TXT RACING 125, έχει μια μεγάλη καρδιά. Με γεμάτη καμπύλη ροπής και τα ίδια χαρακτηριστικά πλαισίου και αναρτήσεων με τα μεγαλύτερα μοντέλα ΤΧΤ, αναδεικνύεται σε ιδανική επιλογή για τους νέους και αρχάριους αναβάτες trial, μαθαίνοντάς τους τα βασικά πριν προαχθούν σε πλήρους μεγέθους μηχανές.

Προς το παρόν η έλευσή τους στην Ελλάδα δεν επιβεβαιώνεται, καθώς δεν έχει οριστικοποιηθεί η αντιπροσώπευση της GasGas στη χώρα μας.

Μετά από επικοινωνία μας, η ΚΤΜ South East Europe δηλώνει πως δεν έχει καμιά σχέση, ενώ η ως τώρα αντιπρόσωπος της Gas Gas, eXTra Products Tassoulis, προς το παρόν δεν γνωρίζει κάτι και όταν υπάρχει κάτι επίσημο θα επικοινωνηθεί με δελτίο Τύπου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon