.
Κατηγορία Gas Gas
Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 17:06

GasGas TXT RACING 2020 - Μοτοσυκλέτα και αναβάτης: η Τέλεια Σχέση

Η GasGas παρουσιάζει τη σειρά TXT RACING 2020, στην οποία περιλαμβάνονται 4 κορυφαίες μοτοσυκλέτες Trial στα 125, 250, 280 και 300 κ.εκ., με εξέλιξη που πηγάζει απευθείας από τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Trial.

Δεν είναι μυστικό πως υπάρχει μία συνεχής ανατροφοδότηση μεταξύ των εργοστασιακών αναβατών της GasGas και της οικογένειας TXT. Οι αναβάτες παρέχουν την απαραίτητη πληροφορία για την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας, οι μηχανικοί και οι τεχνικοί εξελίσσουν τις ΤΧΤ, και η ανταμοιβή τους είναι οι νίκες και τα βάθρα σε Παγκόσμια και Εθνικά Πρωταθλήματα. Φυσικό αποτέλεσμα αυτής της σχέσης είναι και η θέση του Jeroni Fajardo στη γενική κατάταξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Trial.

Το νέο TXT RACING 2020 είναι η υλοποίηση αυτού του συσχετισμού, στο απαιτητικό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TrialGP.

Αγωνιστικός Σχεδιασμός - Σύμβολο Ταυτότητας

Το νέο TXT RACING 2020 πηγαίνει σ’ ένα καθαρά αγωνιστικό στυλ, στο οποίο κυριαρχεί το κόκκινο χρώμα που καθορίζει το σήμα της GasGas. Είναι μία μοτοσυκλέτα με εντυπωσιακή εμφάνιση και DNA που «φωνάζει» GasGas.

Πλαίσιο και Αναρτήσεις

Η νέα γεωμετρία με το χαμηλότερο κέντρο βάρους επιτρέπει ακόμα καλύτερη πρόσφυση του πίσω τροχού σε συνδυασμό με την άψογη λειτουργία του αμορτισέρ της ÖHLINS, καταφέρνοντας έτσι να περάσει στο έδαφος με ακρίβεια την επιθυμητή δύναμη από τον κινητήρα, ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Βελτιώσεις έχουν γίνει και στο ψαλίδι διατηρώντας το βάρος χαμηλά.

Το χαμηλότερο κέντρο βάρους επέτρεψε και την βελτίωση της εμπρός ανάρτησης που σε συνδυασμό με τη νέα γέφυρα καλαμιών δημιουργούν το πιο ευκίνητο και σταθερό Trial της αγοράς.

Ο Κινητήρας: DNA GasGas

Στον κινητήρα βρίσκουμε νέους δίσκους συμπλέκτη από KEVLAR με δυνατότητα μεταβλητής προφόρτισης στο ελατήριο του συμπλέκτη (χτένι καμπάνας), έτσι ώστε ο αναβάτης να μπορεί να το ρυθμίζει σύμφωνα με τον τύπο εδάφους και το επίπεδο οδήγησης που επιθυμεί! Νέο είναι όμως και το καπάκι δίσκων συμπλέκτη.

Το νέο τελικό εξάτμισης προσφέρει μεγαλύτερη ευαισθησία στις χαμηλές στροφές του κινητήρα, βελτιώνοντας παράλληλα και τον ήχο των νέων TXT.

Τέλος ο επανασχεδιασμένος στρόφαλος βοηθάει στην ακόμα καλύτερη καύση με αποτέλεσμα τη μέγιστη ροπή του κινητήρα.

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω; Mια από τις πλέον ολόκληρωμένες οικογένειες Trial μοτοσυκλετών στον κόσμο, η TXT της GasGas, ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον πήχη στο είδος.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 17:25

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « GasGas 2019 - EICMA Gas Gas TXT Racing 2020 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon