.
Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 18:00

Suzuki V-Strom 800 DE 2023 - Αυτή είναι η τιμή του

Το Suzuki V-Strom 800 2023 είναι ένα μοντέλο που απασχόλησε όσο λίγα την μοτοσυκλετιστική επικαιρότητα, ήδη από την έκθεση της EICMA. Τώρα, μετά από δύο μήνες αναμονής, ανακοινώθηκε και επισήμως η τιμή του.

12.195 ευρώ, είναι η τιμή του νέου Suzuki V-Strom 800 2023 όπως πλέον κοινοποίησε η εταιρεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγα μόνο 24ωρα μετά την επίσημη πρώτη του V-Strom 800 στο σαλόνι του Μιλάνου, είχε ανακοινωθεί από την ελληνική αντιπροσωπεία, δυνατότητα προ-παραγγελίας της μοτοσυκλέτας, χωρίς να δημοσιοποιείται σε πρώτη φάση η τιμή.Αυτό φυσικά είναι πλέον παρελθόν και, μία από τις πιο επιτυχημένες μοτοσυκλέτες στην Ελλάδα, με επιτυχία που υπερέβη τα «όρια» των κατηγοριών και των προσωπικών γούστων, μπαίνει σε μία ολοκαίνουργια εποχή.

Με το νέο V-Strom 800DE η Suzuki μας συστήνει τον νέο της κινητήρα, δικύλινδρο σε σειρά με στρόφαλο χρονισμένο στις 270 μοίρες (για να προσομοιάζει V2 σε λειτουργία και ήχο) με 776 cc, 83 hp στις 8,500 rpm και 7.9 kgm ροπής στις 6,800 rpm.Το νέο V-Strom 800DE έρχεται με χωμάτινες βλέψεις, φορώντας τροχούς 21 και 17 ιντσών μπροστά και πίσω, με διαδρομές 220 mm στις αναρτήσεις και ισόποση απόσταση από το έδαφος.

Ο κινητήρας εδράζει σε ατσάλινο πλαίσιο, μια επιλογή που επίσης δείχνει προς το χώμα, ή τη διπλή χρήση για να είμαστε πιο ακριβείς, με προστατευτικό εξοπλισμό στο βασικό πακέτο που περιλαμβάνει χούφτες, σίτα ψυγείου και ποδιά κινητήρα.Στα ηλεκτρονικά του συναντάμε ρυθμιζόμενο traction control, με τρία επίπεδα εμπλοκής για την άσφαλτο και μια G mode για το χώμα. Διαθέτει επίσης δύο επίπεδα επέμβασης του ABS, συν τη δυνατότητα πλήρους απενεργοποίησής του. Ένα quickshifter δύο δρόμων (ανέβασμα-κατέβασμα σχέσης) ανήκει επίσης το στάνταρ πακέτο του V-Strom 800DE, όπως και τα γνωστά βοηθήματα low rpm assist, για να μη σβήνει το μοτέρ στην εκκίνηση από στάση, και Suzuki Easy Start System με το οποίο αρκεί ένα πάτημα της μίζας για να εκκινήσει ο κινητήρας. Εμφανισιακά η Suzuki δεν ξεμακραίνει ιδιαίτερα από το γνωστό σουλούπι της οικογένειας, ενσωματώνοντας και το νέο μοντέλο στην αισθητική DR Big που χαρακτηρίζει το 1050.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για το Suzuki V-Strom 800 DE στην πλήρη παρουσίαση του εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 18:21

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon