.
Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2017 09:10

Careplus Φαρμακείο Α Βοηθειών Αδιάβροχο

 

Απαραίτητο για όλους

 

Ένας ολόκληρος εξοπλισμός φαρμακείου μέσα σε ένα αδιάβροχο σακίδιο. Είναι ιδανικό για υπαίθριες δραστηριότητες, off road διαδρομές με μοτοσυκλέτα ή ποδήλατο, θαλάσσια σπορ και εξερευνήσεις στα ποτάμια.

Ο αδιάβροχος σάκος προστατεύει από την βροχή, το νερό και την υγρασία. Βιβλίο οδηγιών Πρώτων Βοηθειών σε διάφ. γλώσσες, 5 αποστειρωμένες γάζες 5 Χ 5 cm, 4 γάζες ταχείας επούλωσης πληγής 10 Χ 10 cm, 1 επίδεσμο ελαστικό 7,5 cm X 4,5 m, 2 επιδέσμους 7,5 cm X 4m, 10 αυτοκόλλητες γάζες 25 Χ 72 mm, 10 αυτοκόλλητες γάζες 60 Χ 110mm, 1 αυτοκόλλητη γάζα για δάχτυλα, 1 αυτοκόλλητη γάζα κλειδώσεων δάχτυλων, 1 κολλητική ταινία 2,5cmx5m, 5 ταινίες σύγκλισης τραυμάτων ,2 γάντια Βινυλίου, 10 μανδηλάκια οινοπνεύματος , 1 ψαλίδι διασωστικό, 1 τσιμπιδάκι, 6 παραμάνες , 1 τριγωνικός, 1 μασκα για το φιλί της ζώης, 1 κουβέρτα επιβίωσης, 1 θερμόμετρο, 1 γάζα εγκαυμάτων 10 Χ 10cm, 4 προφυλακτικά δακτύλων, 1 διασωστική σφυρίχτρα (Μόνο στην Ελλάδα).

Στο φαρμακείο αυτό της Careplus έχει προστεθεί ειδικά για την Ελλάδα διασωστική σφυρίχτρα εγγεκριμμένου τύπου για χρήση σε συνθήκες εκτάκτου ανάγκης.Ενα από τα πιό ενδιαφέροντα προληπτικά μέτρα είναι να πάρετε μαζί σας όταν πηγαίνετε ταξίδι ή διακοπές, ένα σωστό φαρμακείο. Τα περιεχόμενα των φαρμακείων μπορούν να αλλάξουν με ευθύνη του κατασκευαστή, χωρίς προειδοποίηση.

Τιμή: 34 ευρώ

MAKAN

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 03 Ιουνίου 2017 12:18

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon