logo cat
mag logo
mag cityrider

BIKEIT Travel & Accessories Catalog 2018

 

 Όλα τα ταξιδιωτικά είδη συγκεντρωμένα!

Ο κατάλογος Travel & Accessories 2018 που "κρατάτε" στα χέρια σας, είναι ο μοναδικός στο είδος του που συνδυάζει προτάσεις διαδρομών σε όλο τον κόσμο, tips για ταξίδι και χρήσιμα για την προετοιμασία σας, με τα απαραίτητα αξεσουάρ για τις μοτοσυκλέτες.

 

Οι μετρ του είδους, Κωσταντίνος Μητσάκης και Δημήτρης Κατσούλας μας αναλύουν το πρώτο σκέλος, και η συντακτική ομάδα του BIKEIT βρίσκει και παρουσιάζει για εσάς, τα αξεσουάρ που μπορούν να φορεθούν στις σύγχρονες μοτοσυκλέτες ταξιδίου.

Ένας κατάλογος στον οποίο θα βρείτε τα πάντα από κάγκελα, πλαϊνές αλλά και κεντρικές βαλίτσες, tank bag, ψηλές ζελατίνες προστατευτικές χούφτες, συστήματα εξατμίσεων, συστήματα πλοήγησης, καλώδια exof travelacess catalog 2018 webσύνδεσης τηλεφώνων, συστήματα λίπανσης αλυσίδας, αναπαυτικές σέλες, προστατευτικά κάγκελα κινητήρα, προβολείς τσάντες, αλλά και άλλα πολλά.

Χωρισμένα ανά εταιρία, τα εργοστασιακά αξεσουάρ που για πρώτη φορά συγκεντρώνονται όλα μαζί, δίνουν την ευκαιρία στον αναγνώστη και κάτοχο συγκεκριμένης μοτοσυκλέτας, να επιλέξει ανάμεσα από προϊόντα που πιθανότατα αγνοούσε την ύπαρξη τους.

Επιπρόσθετα, οι προτάσεις after market αξεσουάρ που εισάγονται στην Ελλάδα, προσφέρουν μία διαφορετική επιλογή για όσους δεν ικανοποιούνται με τίποτα.
Μοτοσυκλέτα ίσον outdoor, και η ειδική ενότητα με είδη camping που προσεκτικά επιλέξαμε για όσους θα επιλέξουν αυτόν τον τρόπο διακοπών, έρχεται να σας δώσει λύσεις, με gadgets και μικρά ή ελαφριά είδη, που θα κάνουν την διαμονή σας στο περιβάλλον άνετη.

Ο κατάλογος Travel & Accessories 2018, με σχεδόν 500 σελίδες (!!!) είναι έτοιμος να τον ξεφυλλίσετε ηλεκτρονικά, να τον κάνετε download, να τον κάνετε share ολόκληρο ή ακόμη και από την σελίδα που επιθυμείτε.

Απολαύστε τον τώρα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ επιλέξτε ότι σας χρειάζεται, και καλές διακοπές!

Διαβάστε πατώντας στο παρακάτω link ή στην φωτογραφία που θα βρείτε μέσα στο άρθρο:

https://issuu.com/bikeit.gr/docs/bikeit_travel_accessories_catalog20

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon