Κατηγορία EDITORIAL
Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2010 12:42

Το bikeit! είναι γεγονός!

Είμαστε στον αέρα!

 

Ακόμη θυμάμαι τις πρώτες εικόνες που δημιουργούσαν σχέδια με δύο τροχούς μέσα στο παιδικό μυαλό μου. Μικρός ακόμη, στο δημοτικό, στηνόμουν σε βιτρίνες με το ποδήλατο και χάζευα, έκανα όνειρα. Αυτά τα όνειρα συνεχίζουν εικοσιτρία χρόνια μετά την απόκτηση της πρώτης δίτροχης συμβίας, να με συντροφεύουν σε κάθε βήμα.

Τρόπος ζωής, ανάσα και χτυποκάρδι για μένα, ένα όνειρο πραγματοποιημένο ή μη, για τον καθένα.

Δεκαπέντε χρόνια μετά την πρώτη εμπλοκή με τα περιοδικά, μετατρέποντας την αγάπη σε χόμπυ και από εκεί σε επάγγελμα, ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα.

Δεκαοκτώ χρόνια μετά τον πρώτο αγώνα enduro, εμπειρίες μοναδικής αξίας, συμμετοχές σε μοναδικούς αγώνες, πρωταθλήματα, ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα.

Το bikeit! είναι το πρώτο καθημερινό περιοδικό μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα.
Με τεστ μοτοσυκλετών από όλες τις κατηγορίες, δρόμου, εκτός δρόμου, πόλεως, ταξιδιωτικές. Με όμορφες μεγάλες φωτογραφίες και δημοσιογραφική άποψη, αυστηρή όπως κάνουμε δεκαπέντε χρόνια τώρα.

Με ειδικά άρθρα σχετικά πάντα με την μοτοσυκλέτα, τις αναρτήσεις της, κινητήρες, βελτιώσεις, αλλά και ταξιδιωτικά μιας και η μοτοσυκλέτα για μας, αποτελεί τρόπο ζωής.

Με τεστ σε μορφή video, ένας καινούριος τομέας στον οποίο επενδύουμε και δείχνουμε το δρόμο σε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στη χώρα μας.
Ψάχνοντας στο internet, εύκολα διαπιστώνετε πως δύσκολα θα βρείτε αυτή την ποιότητα παρουσίασης και βιντεοσκόπησης που έχουμε πετύχει, αν και είμαστε ακόμη νέοι. Και θα βελτιωθούμε κι άλλο.

Νέα αγοράς, νέα κόσμου, αγωνιστικά νέα, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, μαθήματα οδήγησης, αγώνες και παρουσιάσεις ομάδων, τα πάντα περιλαμβάνει το bikeit!, το καθημερινό περιοδικό μοτοσυκλέτας.
Τα πάντα από όλα τα είδη μοτοσυκλέτας μιας και εμείς, δεν κάνουμε διαχωρισμούς. Δύο τροχοί να είναι, και ότι να ‘ναι. Άντε και τρείς για τα καινούρια scooters, άντε και τέσσερις για τα ATV. Όχι όμως πόρτες και καλοριφέρ και τέτοια πράγματα!
Όση ύλη θα μπορούσατε να βρείτε σε ένα έντυπο περιοδικό, σε καθημερινή μορφή και με αστείρευτη πληροφορία, χωρίς περιορισμούς, θα την βρείτε εδώ.
Με υπογραφές από τους κορυφαίους στο χώρο της ειδικής δημοσιογραφίας και τους καλύτερους φωτογράφους, ονόματα με τα οποία, πιθανότατα κάποιοι από εσάς, έχετε συνδεθεί, μιλήσει, χαιρετηθεί, στο παρελθόν. Και πλέον, θα μπορείτε να τα λέτε και διαδικτυακά.

Απλά, όμορφα, ποιοτικά.

Αυτό είναι το bikeit!

Το πρώτο καθημερινό περιοδικό μοτοσυκλέτας!

Τάκης Μανιάτης

 

BikeIt.gr Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015 13:14

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Στροφή στα μεγάλα on/off Editorial τεύχους 46, Μάιος 2019 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube