.
Κατηγορία Αναβάτες
Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2016 15:46

Αφιέρωμα: Valentino Rossi, The Doctor Series. 4ο επεισόδιο - Video

 

"The Doctor" 

 

Στο τέταρτο επεισόδιο της σειράς Valentino Rossi: The Doctor Series, οι δημιουργοί του καταπιάνονται με την μοναδική προσωπικότητα του γιατρού. Με τα χρώματα και τον αριθμό 46, με το fan club του, και με τα απίστευτα σκετς του στον αγωνιστικό χώρο 

Ο χαρακτήρας του γιατρού είναι η μέρα με τη νύχτα όσον αφορά στους περισσότερους αγωνιζόμενους. Χιούμορ, διάθεση για πλάκα, για παιχνίδι μέσα και έξω από τις πίστες, χαρακτηριστικά που τον διαφοροποιούν πλήρως από τους περισσότερους "στεγνούς" αθλητές.

Χρώμα του, το κίτρινο. Αριθμός, το 46. Κράνη; Διαφορετικά βαμμένα ανάλογα με την περίσταση από τον φίλο του, Aldo Drudi. Σκετς; Ότι μπορεί να βάλει ο νους. Από επίσκεψη σε... χημική τουαλέτα στα δοκιμαστικά, μέχρι κλήση που του έκοψαν δήθεν αστυνομικοί για υπερβολική ταχύτητα μετά τη νίκη του στον αγώνα!

Κι όμως, το χιούμορ του αυτό δεν στέκεται εμπόδιο στους αγώνες, όπου ο γιατρός έχει αναδειχθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους αναβάτες της ιστορίας.

Δείτε το βίντεο και θυμηθείτε ξανά τα απίστευτα σκετς του γιατρού, αλλά και τις νίκες του, και τις αλλαγές που έκανε από κατασκευαστή σε κατασκευαστή.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016 14:17

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon