Κατηγορία Αναβάτες
Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016 16:20

Αφιέρωμα: Valentino Rossi, The Doctor Series. 5ο επεισόδιο - Video

 

Rossi, ο επιχειρηματίας

 

Στο 5ο επεισόδιο της σειράς Valentino Rossi: The Doctor Series, θα δείτε μια ακόμη πτυχή του Valentino Rossi, πέρα από τους αγώνες, εκείνη του επιχειρηματία!

Σε αυτό το επεισόδιο, αναλύεται η επιχειρηματική πλευρά του Rossi, με τη σειρά ρούχων και αξεσουάρ VR46, αλλά και με τις υπόλοιπες επιχειρήσεις του (εστιατόρια, πιτσαρίες, καφέ, το παιχνίδι για κονσόλες "Valentino Rossi, the game", η αγωνιστική ακαδημία του Rossi και η ομάδα του στο Π.Π. Moto3, κ.α.). Το αρχηγείο της επιχείρησης βρίσκεται στην Ταβούλια, ενώ το μέγεθος της VR46 είναι πραγματικά τεράστιο. Επικερδέστατες ασχολίες, με τις οποίες -φυσικά- θα συνεχίσει να καταπιάνεται ο Rossi και μετά την απόσυρση του από τα αγωνιστικά δρώμενα, όποτε κι αν έρθει αυτή. Στο 5ο επεισόδιο ακούμε τι έχουν να μας πουν για το "αφεντικό" (BOSS) οι υπάλληλοι, οι φίλοι του και οι αγωνιζόμενοι που είναι μέλη της ακαδημίας του.

Δείτε το βίντεο.

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016 14:17

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT