.
Κατηγορία Παγκόσμιο Motocross
Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2020 15:30

MXGP 2020, 2ος αγώνας, Valkenswaard (Ολλανδία)

Tim Gajser και Jeffrey Herlings βάζουν φωτιά στη σεζόν του παγκοσμίου Motocross.

Ο ένας είναι ο πρωταθλητής του 2019, ο άλλος ο μεγάλος άτυχος της περσινής χρονιάς. Ο Gajser χάρισε στη Honda τον τίτλο του MXGP 2019, την ώρα που το έτερο μεγάλο φαβορί με τα χρώματα της ΚΤΜ ταλαιπωρούταν από έναν τραυματισμό που έμελλε να του κοστίσει ολόκληρη τη σεζόν. Φέτος όμως αμφότεροι χαίρουν άκρας υγείας και από νωρίς έχουν δείξει τις διαθέσεις τους να κοντραριστούν μέχρι τελικής για τον τίτλο.

MXGP

Στην Ολλανδία οι δύο πρωταγωνιστές μοιράστηκαν από μια νίκη και μια δεύτερη θέση έκαστος, δηλαδή μάζεψαν από 47 βαθμούς ο καθένας και πλέον η πρώτη θέση της κατάταξης παίρνει φωτιά για τα καλά.

Τρίτος σε αμφότερα τα σκέλη αναδείχθηκε ο Arminas Jasikonis της Husqvarna.

Στην κατάταξη ο Herlings προηγείται με 94 βαθμούς, ακολουθεί ο Gajser με 85 και έπεται ο Antonio Cairoli (KTM) με 68.

MX2

Ο Tom Vialle (KTM) ήταν ο μεγάλος νικητής του Ολλανδικού GP κατακτώντας τη δεύτερη θέση στο πρώτο σκέλος και τη νίκη στο δεύτερο, για να στρογγυλοκαθήσει στην πρώτη θέση της κατάταξης.

Δεύτερος αναδείχθηκε ο Maxime Renaux (Yamaha) που τερμάτισε τρίτος και στα δύο σκέλη του αγώνα. Το τρίτο σκαλί του βάθρου πήγε στον Jago Geerts (Yamaha), νικώντας στον πρώτο αγώνα και τερματίζοντας 7ος στο δεύτερο σκέλος.

Στη βαθμολογία ο Vialle εύλογα κρατά την πρώτη θέση με 87 βαθμούς, με δεύτερο τον Geerts πέντε βαθμούς πιο πίσω και τρίτο τον Jed Beaton (Husqvarna).

Αναλυτικά αποτελέσματα αγώνα και βαθμολογία MXGP 2020

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon