.
Κατηγορία Extreme Enduro
Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013 10:02

Hells Gate 2013 – Beta

3η θέση για τον Cody Webb

 




Eξαιρετική παρουσία της ομάδας με 3 αναβάτες μεταξύ των 6 πρώτων

Το Hell’s Gate του 2013 θα μείνει στην ιστορία τόσο για τη σκληρότητα του όσο και για τον μεγάλο αριθμό των συμμετεχόντων.
123 αναβάτες ξεκίνησαν αλλά μόνο 5 ήταν σε θέση να ολοκληρώσουν το τελικό τμήμα του δύσκολου αγώνα.

Ο Αμερικανός Cody Webb, οδηγώντας την νέα του Beta RR300 Racing, ήταν για όλη την διάρκεια του αγώνα μεταξύ των προπορευόμενων δίνοντας την μάχη του για μία θέση στο βάθρο. Τελικά τερμάτισε στην εξαιρετική 3η θέση μετά τα πολύ θετικά αποτελέσματα που
είχε τις προηγούμενες χρονιές.

Πολύ καλό αποτέλεσμα πέτυχε και ο Βρετανός αναβάτης Ben Hemingway, τερματίζοντας 5ος με την Beta RR300.Πρέπει να σημειωθεί ότι μόνο οι 5 πρώτοι κατάφεραν να ολοκληρώσουν όλη την διαδρομή. Εξαιρετική απόδοση και για τον Diego Nicoletti, που παρόλο τον αποκλεισμό του από το τελικό κομμάτι του αγώνα, κατετάγη 6ος.

Το αποτέλεσμα της ομάδας μπορεί να θεωρηθεί εξαιρετικό, με 3 αναβάτες Beta στις πρώτες 6 θέσεις, 17 Beta RR Enduro να εκκινούν και 8 να κατατάσσονται στις πρώτες 30 θέσεις.

Τελική Κατάταξη

1. Graham Jarvis  
2. Jonny Walker
3. Cody Webb (Beta RR300 Racing)
4. Alfredo Gomez
5. Ben Hemingway (Beta RR300)

Φωτογραφίες

Video

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013 10:37

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Eddy’s Extreme 2013 – Gas Gas Erzberg Rodeo 2013 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon