.
Κατηγορία Extreme Enduro
Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2013 12:20

Eddy’s Extreme 2013 – Gas Gas

3ος ο Mc Canney

 




Ο McCanney 3oς στο Eddy’s Xtreme: Ο Βρετανός οδηγός της Gas Gas Danny McCanney  πέτυχε και πάλι έναν εξαιρετικό τερματισμό, αυτή τη φορά με 3η θέση στον πρώτο αγώνα του Βρετανικού Πρωταθλήματος Extreme Enduro στο Tong, Bradford, Yorkshire.

Ο McCanney, με Gas Gas EC 300 Racing 2013, εκτόπισε πολλά από τα πρώτα ονόματα του Xtreme Enduro, παρότι και πάλι η συμμετοχή του ήταν στα πλαίσια της προπόνησης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro.
Οι συνθήκες ήταν κατάλληλα ακραίες, αφού το νερό από τα πρόσφατα χιόνια που έλιωναν γέμισαν τις κοιλάδες, ενώ η λάσπη στις όχθες ήταν ύπουλη. Ωστόσο ο McCanney, αντιμετώπισε άνετα όλες τις δυσκολίες ολοκληρώνοντας το δίωρο αγώνα χωρίς ίχνος ταλαιπωρίας.
Danny McCanney: “Δεν αισθάνθηκα σωματική κούραση ούτε για μια στιγμή, παρότι ο αγώνας ήταν δύσκολος. Με όλη αυτή την εμπειρία σε ακραίες συνθήκες τώρα νιώθω πολύ σίγουρος με τη νέα Gas Gas EC 300. Όλη αυτή η σκληρή προπόνηση σίγουρα θα βοηθήσει, ιδιαίτερα αν οι αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος γίνουν υπό βροχή!"

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Extreme Enduro - Tough One 2013 Hells Gate 2013 – Beta »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon