.
Κατηγορία Extreme Enduro
Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017 12:02

Red Bull Romaniacs 2017

 

Ξεκινά το δυσκολότερο Hard Enduro Rally

 

Από τις 25 έως και τις 29 Ιουλίου, αναβάτες από 40+ χώρες, θα συγκεντρωθούν στις νότιες παρυφές των Καρπάθιων στην Ρουμανία, για να συμμετάσχουν σε αυτό που χαρακτηρίζεται ως το δυσκολότερο event στον κόσμο του enduro, το Red Bull Romaniacs.

H έναρξη θα δοθεί σήμερα (25/07) με τους συμμετέχοντες να διαγωνίζονται μπροστά σε χιλιάδες θεατές,  στη τεχνητή super ειδική “The Prolog”, που έχει στηθεί στην πόλη Sibiu.

Τις επόμενες ημέρες, οι αναβάτες θα ακολουθήσουν πανέμορφες αλλά και… πανδύσκολες διαδρομές στη νότια πλευρά της οροσειράς των Καρπάθιων, καλύπτοντας συνολικά (…αν τερματίσουν… ) 600 χιλιόμετρα απόστασης.

Οι συμμετοχές, είναι σχεδόν 500 στον αριθμό, μοιρασμένες σε τέσσερις κατηγορίες δυναμικότητας, με την “Gold” να συγκεντρώνει φυσικά το ενδιαφέρον, αφού σε αυτή συμμετέχουν μεταξύ άλλων αναβάτες όπως οι Graham Jarvis, Alfredo Gomez και David Knight.

Το bikeit.gr θα σας ενημερώνει καθημερινά για τις εξελίξεις του αγώνα, stay tuned!   

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017 12:02

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2017 ErzbergRodeo Red Bull Hare Scramble Red Bull Romaniacs 2017 – Prolog »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon