.
Κατηγορία Motocross
Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015 12:33

Παν.Π. Motocross 2015, 6ος αγώνας, Γιαννιτσά

 

Πρωταθλητής ο Τουρατζίδης!

 

 

Του Τάκη Μανιάτη

Φωτογραφίες: MXIN.GR

Κερδίζοντας την κατηγορία του, ο Γιάννης Τουρατζίδης κατέκτησε πρόωρα τον τίτλο της MX2, με τους Kristian Ilioski (MX1), Σταμάτη Δημολιάνη (Open), Αλέκο Κατσινέλη (Quad) και Δημήτρη Τουρατζίδη (ΜΧ2-2Τ), να φεύγουν νικητές από τα Γιαννιτσά

Κατηγορία ΜΧ1 - Ilioski στην κορυφή

Με την απουσία του Παναγιώτη Κουζή που συμμετείχε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Motocross, στο γερμανικό GP, οι πρωταγωνιστές άλλαξαν - είχαν και μία ευκαιρία να καρπωθούν την 1η θέση πιο εύκολα ή να ανέβουν θέση γενικότερα. Ο Kristian Ilioski ήταν ο κερδισμένος της ημέρας ο οποίος κατάφερε να τερματίσει 2ος στο πρώτο σκέλος και να κερδίσει το δεύτερο, φεύγοντας με την νίκη συνολικά από τον αγώνα. Ο Δημήτρης Βαγγελάκος εμφανίστηκε πολύ ανεβασμένος με αποτέλεσμα να κάνει το 1-2 με τον Ilioski και να τερματίσει τελικά στην 2η θέση του βάθρου συνολικά. Ο τραυματισμένος Δημήτρης Κοντολέτας ήταν αυτός που τερμάτισε συνολικά 3ος, με δύο τερματισμούς στην 4η θέση, περνώντας πλέον στην πρώτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης. Ο Κυριάκος Κόττης τερμάτισε στην 3η και 5η θέσεις, με αποτέλεσμα βαθμολογικά να βρεθεί στην 4η θέση, ενώ ακολούθησαν οι Δημήτρης Μπαξεβάνης (5ος και 6ος) και ο Χρήστος Παπαθεοδώρου (6ος και 7ος).

Κατηγορία ΜΧ2 - Πρωταθλητής ο Τουρατζίδης!


Πριν το πρωτάθλημα φτάσει στο τέλος του, ο Γιάννης Τουρατζίδης πανηγύρισε την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου τίτλου του στην κατηγορία ΜΧ2, τερματίζοντας μάλιστα 2ος στο πρώτο σκέλος, λόγω διέλευσης από τα πιτς για να εφοδιαστεί με μάσκα, αλλά και την 1η θέση του δεύτερου σκέλους. Ο Παναγιώτης Παπίλας που κέρδισε το πρώτο σκέλος είχε μία πτώση στο δεύτερο, με αποτέλεσμα να τερματίσει 4ος και συνολικά 2ος. Ο Νίκος Λυρίου συμπλήρωσε το βάθρο με τερματισμούς στην 4η και 3η θέσεις, και πίσω του βρέθηκε ο Στάθης Φυσέκης (3ος και 6ος), ο Αλέξανδρος Γεωργαντάς (8ος και 5ος) και ο Δημήτρης Τουρατζίδης(7ος και 7ος)

Στην κατηγορία ΜΧ2Τ, ο Δημήτρης Τουρατζίδης ήταν ο καλύτερος στην λάσπη με αποτέλεσμα να κερδίσει για πρώτη φορά, κάνοντας το 1-2 σε κάθε σκέλος. Ο Νίκος Δεμερδεσλής, τερμάτισε πίσω του συνολικά, κερδίζοντας μάλιστα το ένα σκέλος, ενώ ο Φραγκίσκος Ζούνης, τερμάτισε 3ος συνολικά (3ος και 2ος)

Κατηγορία ΟΡΕΝ - Πρωτοπόρος ο Δημολιάνης


Κερδίζοντας και τα δύο σκέλη της κατηγορίας, ο Σταμάτης Δημολιάνης παραμένει πρωτοπόρος στην βαθμολογία του πρωταθλήματος. Πίσω του βρέθηκε ο Χρήστος Τομάρας (2ος και 2ος), ενώ 3ος βρέθηκε συνολικά ο Κυριάκος Κουτσιουκώστας (3ος και 3ος. Ακολούθησαν οι Πέτρος Τανούσης (5ος-4ος), πέμπτος ο Φίλιππος Γιακουμάκης(4ος -6ος) και έκτος ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος (9ος-5ος).

Κατηγορία Quad - Κέρδισε ο Κατσινέλης


Για πρώτη φορά κέρδισε ο Αλέκος Κατσινέλης τερματίζοντας4ος στο ένα σκέλος και κερδίζοντας το άλλο, ενώ τα ακριβώς αντίστροφα αποτελέσματα είχε ο Σπύρος Μπίρλης (1ος και 4ος). Πίσω τους βρέθηκε ο Χαρίλαος Μαυρίδης(3ος και 2ος), και ακολούθησαν οι Κωνσδταντίνος Ντούζος (2ος και 5ος), Ζαχαρίας Χριστόπουλος (6ος και 3ος) και Απόστολος Τριανταφύλλου (5ος και 6ος).

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015 14:42

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon