.
×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories//agonistiki_kinisi/agones_ellada/2018/enduro/
Κατηγορία Enduro
Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 16:57

Παν. Πρωτ. Enduro 2018, 1ος αγώνας – Καρδίτσα

 

Με το δεξί ο Γιάννης Τρίγκας!

Φωτογραφίες: Yiannis Sioulis

Η Καρδίτσα φιλοξένησε το πρώτο αγώνα της χρονιάς (όπως και τον δεύτερο) για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro. Νικητής γενικής  αλλά και στην κατηγορία Ε2 ο Γιάννης Τρίγκας που ξεκίνησε την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Νικητές στις υπόλοιπες κατηγορίες οι Δημήτρης Βαγγελάκος (Ε1), Βασίλης Σιαφαρίκας (Ε3), Θανάσης Γκαγκανάτσιος (ES) και Νίκος Ζέρβας (EN).

Γενική: Τρίγκας το πρώτο αίμα

Ο Γιάννης Τρίγκας (Beta) ήταν ο αναβάτης που κέρδισε την γενική, στον πρώτο αγώνα της χρονιάς βάζοντας τις βάσεις για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Στην δεύτερη θέση με μικρή διαφορά στον συνολικό χρόνο τερμάτισε ο Δημήτρης Βαγγελάκος (Yamaha) έχοντας σαν μεγάλο του αντίπαλο τον Παναγιώτη Κακολύρη (Yamaha), τον οποίο και πέρασε κυριολεκτικά στο νήμα με διαφορά μόλις μισό δευτερόλεπτο! Την τέταρτη θέση κατέκτησε ο Κίμων Καράμπελας (Gas Gas) με πέντε δεύτερα διαφορά από τον Κακολύρη και την Πέμπτη θέση έκανε δική του ο Βασίλης Σιαφαρίκας (Honda).

Ε1: Στον Βαγγελάκο η πρώτη νίκη

Ο Δημήτρης Βαγγελάκος (Yamaha) τα πήγε πολύ καλά στην γενική κατακτώντας παράλληλα και τη νίκη στην κατηγορία του. Πίσω του τερμάτισε ο Παναγιώτης Κακολύρης με την διαφορά των δύο αναβατών στον χρόνο να είναι μόλις μισό δευτερόλεπτο, όπως προαναφέραμε. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Αλέξης Ζώρας (ΚΤΜ) που δεν μπόρεσε να απειλήσει πραγματικά τους προπορευόμενους και βρέθηκε στον τερματισμό σχεδόν ένα λεπτό πίσω τους. Τέταρτος ο Πέτρος Μπίλλης (Yamaha) και στην Πέμπτη θέση ο Γιώργος Μανωλίδης.

Ε2:  Στον Τρίγκα το ψηλότερο σκαλί

 

Με τον Γιάννη Τρίγκα να έχει κερδίσει γενική αλλά και κατηγορία, η δεύτερη θέση της κατηγορίας πήγε στον Καράμπελα με τον Γιώργο Κοινωνά να ανεβαίνει στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Την 4η θέση της Ε2 κατέκτησε ο Γιάννης Χασάπης (KTM), ενώ πέμπτος την γραμμή του τερματισμού πέρασε ο Αποστόλης Σβιντερίκος.

Ε3: Ξεχώρισε ο Σιαφαρίκας

 

 Ο Βασίλης Σιαφαρίκας (Honda) ήταν ο μεγάλος νικητής της E3, καθώς τερμάτισε 17,6 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Χρήστο Παπαθεοδώρου (Honda) που πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση. Την 3η θέση στο βάθρο πήρε ο Γιώργος Θεοδωρίδης (KTM) με τον Νίκο Βασιλείου (Gas Gas) να κατακτά την 4η θέση και τον Λεωνίδα Λεοντιάδη (ΚΤΜ) να κλείνει την πρώτη πεντάδα.

ΕΝ: Η νίκη στον Ζέρβα

 

Στην EN κατηγορία, η οποία είχε μόλις τρεις συμμετοχές, νικητής αναδείχθηκε ο Νίκος Ζέρβας έχοντας πίσω του δεύτερο και με μεγάλη διαφορά τον Δημήτρη Μπάκα (Sherco). Ο τρίτος της κατηγορίας Θανάσης Χρόνης (Beta) εγκατέλειψε.

ES: Στον Γκαγκανάτσιο ο πρώτος αγώνας

Ο Θανάσης Γκαγκανάτσιος (ΚΤΜ) ξεκίνησε νικηφόρα τη χρονιά στην ES, έχοντας πίσω του με μεγάλη διαφορά τον Μιχάλη Μιμίκο (ΚΤΜ). Στην 3η θέση βρέθηκε ο Χρήστος Κυρτσούδης (Beta) που δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των δύο πρώτων, ενώ 4ος τερμάτισε ο Χαραλάμπης Δημόπουλος (ΚΤΜ). Την πρώτη πεντάδα της κατηγορίας έκλεισε έπειτα από καλή εμφάνιση ο Ελισσαίος Παπαδημητρίου (Husqvarna).

Δείτε σε αυτόν εδώ τον σύνδεσμο, τα αποτελέσματα του πρώτου αγώνα της χρονιάς, αναλυτικά για κάθε κατηγορία.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 17:53

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon