.
×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories//agonistiki_kinisi/agones_ellada/2018/enduro/
Κατηγορία Enduro
Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 18:33

Παν. Πρωτ. Enduro 2018, 1ος αγώνας – Καρδίτσα, 2η ημέρα

 

Τρίγκας για το 2Χ2!

 

Φωτογραφίες: Θοδωρής Ερμήλιος, Γιάννης Σούλης, Beta Chachagias Team, Yamaha Racing

Στην Καρδίτσα πραγματοποιήθηκε και ο δεύτερος αγώνας της χρονιάς (καθότι όλοι οι αγώνες φέτος είναι διπλοί) την Κυριακή 18 Μαρτίου με τον Γιάννη Τρίγκα (Beta) να κάνει μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση και να κερδίζει την E2 αλλά και την γενική! Στις υπόλοιπες κατηγορίες νικητές ήταν οι Αλέξης Ζώρας (Ε1), Βασίλης Σιαφαρίκας (Ε3), Θανάσης Γκαγκανάτσιος (ES) και Νίκος Ζέρβας

Γενική: Τρίγκας ξανά

Σπάζοντας τα χρονόμετρα στην τελευταία ειδική στον αγώνα της Καρδίτσας, ο Γιάννης Τρίγκας της Beta Chachagias Team, πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη  ξεκινώντας το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο. Δεύτερος ήταν ο Κίμωνας Καράμπελας της (Gas Gas), με διαφορά μικρότερη του ενός δευτερολέπτου (!) και τρίτος ο Αλέξης Ζώρας (KTM). Στην τέταρτη θέση τερμάτισε ο Παναγιώτης Κακολύρης και στην πέμπτη θέση ο Δημήτρης Βαγγελάκος.

Να σημειωθεί πως οι ειδικές διαδρομές Νο 5 (cross3) και Νο 6 (enduro 3) δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω καιρικών συνθηκών, καθώς η βροχή είχε μετατρέψει τον αγωνιστικό χώρο σε λασπόλακκο.

Ε1: Στον Ζώρα η καρό σημαία

Στην Ε1 ο Αλέξης Ζώρας της KTM SEE πήρε τη νίκη, ισοφαρίζοντας έτσι τον Δημήτρη Βαγγελάκο που είχε κερδίσει την κατηγορία την προηγούμενη ημέρα. Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Παναγιώτης Κακολύρης έπειτα από πολύ καλή εμφάνιση. Την τέταρτη θέση κατέκτησε ο Άρτεμης Σφηναρολάκης (Honda) και την πεντάδα έκλεισε ο Γιάννης Σεβαστόπουλος (Yamaha).

Ε2: Τρίγκας και εδώ

 

Ο νικητής της γενικής, Γιάννης Τρίγκας, πήρε φυσικά τη δεύτερη νίκη της χρονιάς και στην κατηγορία του, έχοντας πίσω του με διαφορά μόλις 8 δεκάτων του δευτερολέπτου τον Κίμωνα Καράμπελα! Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Γιώργος Κοινωνάς (Yamaha) και την 4η θέση κατέκτησε ο Γιάννης Χασάπης. Πέμπτος αναβάτης που τεράτισε στην Ε2 ήταν ο Μιχάλης Κόπανος (Sherco).

Ε3: Διπλός ο Σιαφαρίκας

 

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του κατέκτησε ο Βασίλης Σιαφαρίκας (Honda) έχοντας πίσω του τον Χρήστο Παπαθεοδώρου (Honda). Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Λεωνίδας Λεοντιάδης (ΚΤΜ) με 4ο τον Νίκο Βασιλείου (Gas Gas) και πέμπτο τον Γιώργο Θεοδωρίδη (ΚΤΜ).

ΕΝ: Νίκη ξανά στον Ζέρβα

 

Στην κατηγορία EN με τις μόλις τρεις συμμετοχές, νικητής αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο Νίκος Ζέρβας (Honda), έχοντας πίσω του τους Δημήτρη Μπάκα (Beta) και Θανάση Χρόνη (Sherco).

ES: Γκαγκανάτσιος για το 2Χ2

Μετά τη νίκη του Σαββάτου ο Θανάσης Γκαγκανάτσιος (KTM) επανέλαβε την επιτυχία του χαρίζοντας μία ακόμη νίκη στην ομάδα της KTM SEE. Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Μιχάλης Μιμίκος (ΚΤΜ), ενώ την Τρίτη θέση κατέκτησε ο Πολύκαρπος Νικολάου (Husqvarna). Χρήστος Κυρτσούδης και Χαραλάμπης Δημόπουλος ήταν οι αναβάτες που κατέλαβαν την 4η και 5η θέση αντίστοιχα.

Αναλυτικά αποτελέσματα για τον 2ο αγώνα της χρονιάς που έγινε στην Καρδίτσα θα βρείτε εδώ.

Φωτογραφίες

{gallery}/agonistiki_kinisi/agones_ellada/2018/enduro/{/gallery}

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 18:42

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon