.
×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories//agonistiki_kinisi/agones_ellada/2018/enduro/
Κατηγορία Enduro
Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018 13:57

Παν. Πρωτ. Enduro 2018, 2ος αγώνας, Ωρωπός, 2η ημέρα

 

Άλεξης Ζώρας για τη νίκη

Φωτογραφίες: Στέλιος Λαζαράκης, Θοδωρής Ερμήλιος, αρχείο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος αγώνας για το Παννελήνιο Πρωτάθλημα Enduro, στον Ωρωπό. Νικητές σε κάθε κατηγορία, την 2η ημέρα, αναδείχθηκαν οι Αλέξης Ζώρας (Γενική και E1), Γιάννης Τρίγκας (Ε2), Βασίλης Σιαφαρίκας, Νίκος Ζέρβας (ΕΝ) και Θανάσης Γκαγκανάτσιος (ES).

EnduroGP: Στον Ζώρα η καρό σημαία

Ο Αλέξης Ζώρας (ΚΤΜ) ήταν εκείνος που κατάφερε να κυριαρχήσει στην γενική της 2ης ημέρας,΄έστω και οριακά αφού είχε πίσω του τον Γιάννη Τρίγκα (Beta) με διαφορά 4,37 δευτερολέπτων. Πίσως τους, με επίσης οριακή διαφορά τερμάτισε ο Δημήτρης Βαγγελάκος (Yamaha) μόλις 4,76 δευτερόλςεπτα από την κορυφή.  Στην 4η θέση ο Κακολύρης Παναγιώτης (Yamaha), επίσης πολύ κοντά τους με τον Κίμωνα Καράμπελα (Gas Gas) να κλείνει την πεντάδα.

EnduroGP Oropos

Ε1: Μεγάλη μάχη μεταξύ Ζώρα και Βαγγελάκου

Οι δύο αναβάτες που μονομάχησαν για την πρωτιά στην γενική έκαναν το ίδιο φυσικά και για την Ε1, με τον Ζώρα στην κορυφή και τον Βαγγελάκο στην δεύτερη θέση. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Κακολύρης, με τους Γιώργο Μανωλίδη και Πέτρο Μπίλλη να κατακτούν την 4η και 5η θέση αντίστοιχα.

E1 Oropos

Ε2: Τρίγκας το ανάγνωσμα

Ο Γιάννης Τρίγκας κατάφερε να επιβληθεί των αντιπάλων του στην Ε2 και να κάνει δική του την καρό σημαία στον δεύτερο σγώνα στον Ωρωπό. Πίσω του τερμάτισε ο Κίμωνας Καράμπελας με τον Μιχάλη Κόπανο να τους ακολουθεί στο βάθρο. Τέταρτος ο Γιώργος Κοινωνάς και πέμπτος ο Αποστόλης Ζβιντερίκος.

E2 Oropos

E3: Σιαφαρίκας για τη νίκη

Ο Βασίλης Σιαφαρίκας πήρε τη νίκη στην Ε3 επικρατώντας εύκολα των αντιπάλων του. Στη 2η θέση ο Χρήστος Παπαθεοδώρου με τον Γιώργο Θεωδορίδη να τερματίζει στην 3η θέση της κατηγορίας. Στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα οι Λεωνίδας Λεοντιάδης και Νίκος Βασιλείου.

E3 Oropos

ΕΝ: Στον Ζέρβα η νίκη

Στην ΕΝ με τις τρεις συμμετοχές η νίκη πήγε στον Νίκο Ζέρβα με τους Δημήτρη Μπάκα και Θανάση Χρόνη να παίρνουν την δεύτερη και τρίτη θέση, αλλά να αποκλείονται από τον αγώνα.

EN Oropos

ES: Γκαγκανάτσιος στο 1ο σκαλί του βάθρου

Ο Θανάσης Γκαγκανάτσιος πήρες τη νίκη στην ES, χωρίς να αντιμετωπίσει πίεση από τον δεύτερο στον σαγώνα Μιχάλη Μιμίκο. Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Πολύκαρπος Νικολάου με τους Χαράλαμπο Δημόπουλο και Ελισσαίο Παπαδημητρίου να καταλαμβάνουν την 4η και 5η θέση αντίστοιχα.

ES Oropos

Φωτογραφίες I

Φωτογραφίες II

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 11:59

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon