.
Κατηγορία Enduro
Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018 15:07

Παν. Πρωτ. Enduro 2018, 2ος αγώνας, Ωρωπός, 1η ημέρα

 

Τρίγκας για 3η σερί νίκη

Φωτογραφίες: Στέλιος Λαζαράκης, Θοδωρής Ερμήλιος

Στον Ωρωπό πραγματοποιήθηκε ο 2ος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Enduro. Μεγάλος νικητής της πρώτης ημέρας σε γενική αλλά και Ε2 ο Γιάννης Τρίγκας που συνέχισε το νικηφόρο σερί του. Νικητές στις υπόλοιπες κατηγορίες οι Δημήτρης Βαγγελάκος (Ε1), Βασίλης Σιαφαρίκας (Ε3), Νίκος Ζέρβας (ΕΝ) και Θανάσης Γκαγκανάτσιος (ES).

 EnduroGP: Τρίγκας για την τρίτη!

Ο Γιάννης Τρίγκας (Beta) συνέχισε το νικηφόρο σερί του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro, παίρνοντας και τη νίκη στη γενική, στον πρώτο από τους δύο αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στον Ωρωπό. Πίσω του με πολύ μικρή διαφορά που δεν ξεπέρασε τα επτά δεύτερα, τερμάτισε ο Δημήτρης Βαγγελάκος (Yamaha), με τον Κακολύρη Παναγιώτη να ανεβαίνει στο τρίτο σκαλί του βάθρου, έπειτα από μάχη που κρίθηκε στα δέκατα με τον 4ο τελικά Αλέξη Ζώρα (KTM)! Την πεντάδα έκλεισε ο Κίμων Καράμπελας (Gas Gas) έπειτα από έναν ακόμη πολύ καλό αγώνα.

enuroGP oropos day1

Ε1: Βαγγελάκος μπροστά

Δεύτερη θέση για τον Βαγγελάκο στην γενική αλλά πρώτη στην κατηγορία του έχοντας πίσω του τον Παναγιώτη Κακολυρη, ο οποίος ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου έπειτα και από την μάχη που αναφέραμε και πιο πάνω με τον Αλέξη Ζώρα. Ο αναβάτης της KTM ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου ακολουθούμενος από τους Γιώργο Μανωλίδη στην 4η θέση αλλά και τον Πέτρο Μπίλλη που συμπλήρωσε την πρώτη πεντάδα.

E1 oropos day1

Ε2: Άνετα ο Τρίγκας

Με τον Τρίγκα νικητή και στην γενική, ο Κίμων Καράμπελας ήταν ο αναβάτης που τερμάτισε στη δεύτερη θέση της E2, με τον Μιχάλη Κόπανο να συμπληρώνει το βάθρο, χωρίς όμως μπορέσει να πιέσει τον Καράμπελα για κάτι καλύτερο. Την 4η θέση κατέκτησε ο Γιώργος Κοινωνάς (Yamaha) με τον Γιάννη Χασάπη να τερματίζει 5ος.

E2 oropos day1

E3: Σιαφαρίκας την καρό σημαία

Ο Βασίλης Σιαφαρίκας (Honda) ήταν ο αναβάτης που κέρδισε την Ε3, χωρίς μάλιστα να νιώσει πίεση από τους διώκτες του. Πίσω του με διαφορά μεγαλύτερη του ενός λεπτού τερμάτισε ο Χρήστος Παπαθεοδώρου ακολουθούμενος από τον Λεωνίδα Λεοντιάδη που κατέκτησε την τρίτη θέση. Τέταρτος και πέμπτος αντίστοιχα ο Νίκος Βασιλείου και Γρηγόρης Καρπέλης.

E3 oropos day1

ΕΝ: Συνέχεια νικών για Ζέρβα

Στην ΕΝ νε τις τρεις συμμετοχές νικητής της κατηγορίας ήταν ο Νίκος Ζέρβας με τον 2ο Δημήτρη Μπάκα και τον τρίτο Θανάση Χρόνη να αποκλείονται από τον αγώνα.

EN oropos day1

ES: Ασταμάτητος ο Γκαγκανάτσιος

Ο Θανάσης Γκαγκανάτσιος ήταν για μία ακόμη φορά ο αναβάτης που πήρε την καρό σημαία στην ES. στο βάθρο τον ακολούθησαν οι Μιχάλης Μιμίκος Χαραλάμπης Δημόπουλος στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα. Την 4η θέση κατέκτησε ο Πολύκαρπος Νικολάου και την πρώτη πεντάδα έκλεισε ο Παναγιώτης Ζαφειρίου.

ES oropos day1

Φωτογραφίες

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 11:42

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon