.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015 09:08

Victory Factory Racing - Στους αγώνες Dragster

Με τους Matt και angie Smith

Η Victory Motorcycles προχωράει σε δημιουργία αγωνιστικής ομάδας στην Αμερική, με στόχο την συμμετοχή στο πρωτάθλημα NHRA Pro Stock Motorcycle Drag Racing. 

Αναβάτης της ομάδας θα είναι ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Matt Smith ενώ στην ομάδα θα συμμετέχει και η γυναίκα του, Angie. Και οι δύο έχουν αποδείξει τον επαγγελματισμό τους και έχουν αρκετές επιτυχίες και η Victory σκοπεύει να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες τους.

Η ανακοίνωση της Victory αναφέρει τα εξής: “Η Victory είναι ενθουσιασμένη με την είσοδο της στον κοσμο του NHRA Pro Stock Drag Racing. Είναι σκοπός της Victory να συνεχίσει την δοκιμή και εξέλιξη των προϊόντων της στο υψηλότερο επίπεδο αγώνων και η ομάδα Victory Factory Racing Team είναι η καλύτερη ευκαιρία για μας.''
Οι αγώνες NHRA ταιριάζουν στην φιλοσοφία της Vicotry μιας και επιτρέπουν στους θεατές να βρίσκονται κοντά στις ομάδες όταν προετοιμάζουν τις μοτοσυκλέτες τους και να απολαμβάνουν το event από την αρχή του.
Οι Matt και Angie Smith είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στους θεατές και μοιράζονται τις εμπειρίες και τον ενθουσιασμό τους με τους θαυμαστές, και ως αναβάτες της Victory θα προσθέσουν ενέργεια στην ομάδα. Οι αγώνες NHRA Pro Stock ξεκινούν στις 13 Μαρτίου στο Gainesville της Φλόριντα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015 09:21

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Η Honda - HRC στο Dakar Rally 2015 Ο Marc Coma στην Toyota! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon