.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015 10:55

Ο Marc Coma στην Toyota!

 

Λείπουν οι υπογραφές...

 

Φαίνεται πως ο 5 φορές νικητής του Dakar έχει τοποθετήσει ήδη το ένα του πόδι στην Toyota, για να συμμετάσχει με αυτοκίνητο στον θρυλικό αγώνα το 2016. Οι απαραίτητες κινήσεις έχουν γίνει και το μόνο που μένει πλέον είναι να πέσουν και οι υπογραφές για να επικυρωθεί η συμφωνία.
Με την έλευση του Ισπανού στην Toyota θα "μετακομίσει" εκεί και ο χορηγός του, η Red Bull, μιας και η προσπάθεια να πετύχει κάτι καλό φέτος με τον Cyril Despres, δεν βγήκε τελικά σε κάποιο καλό αποτέλεσμα.
Η KTM φαίνεται πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα με την αναχώρηση του αναβάτη της για νέα καριέρα, μιας και πλέον διαθέτει και νέα ταλέντα, όπως ο Toby Price, ο Matthias Walkner και ο Sum Sunderland ensure the future.
Να θυμίσουμε ότι δεν είναι ο πρώτος αναβάτης της KTM που φεύγει για την Toyota, μιας και ο Francisco Lopez μεταπήδησε πέρσι στην Ιαπωνική εταιρία, αλλά όχι σε επίσημη ομάδα όπως ο Coma.
Μένουν λοιπόν μόνο οι υπογραφές για να δούμε άλλον ένα μοτοσυκλετιστή να γυρίζει στην "θαλπωρή" των τεσσάρων τροχών, αναζητώντας νέες περιπέτειες στο Dakar!

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon