.
Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 07:33

MotoGP - Ο Takumi Takahashi αντικαθιστά τον Alex Rins για το Misano (και βλέπουμε)

Η Honda φαίνεται πως σηκώνει ό,τι έχει και δεν έχει από τον... πάγκο, με τον Takumi Takahashi να αντικαταθιστά τον τραυματία Alex Rins για την LCR Honda στο MotoGP του San Marino αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο Rins εξακολουθεί να αναρρώνει από ένα σπασμένο πόδι και έχει αντικατασταθεί στους τρεις τελευταίους γύρους από τον Iker Lecuona, ο οποίος όμως έχει και άλλες υποχρεώσεις, καθώς τρέχει και στον γύρο των WorldSBK στο Magny-Cours αυτό το Σαββατοκύριακο, πράγμα που σημαίνει ότι η Honda έπρεπε να ψάξει αλλού. Η λύση βρέθηκε στον Ιάπωνα βετεράνο Takahashi, ο οποίος ήταν μέρος της νίκης της Honda στις Suzuka 8 Hours τον περασμένο μήνα.

Ο Takahashi θα αγωνιστεί στο MotoGP για πρώτη φορά από το 2015, όταν ήταν μπαλαντέρ στην Ιαπωνία. Αγωνίζεται φέτος στην κατηγορία All-Japan Superbike, μετά από δύο κακές χρονιές όπου έτρεχε με τη Honda στο βρετανικό πρωτάθλημα Superbike. Επιστρέφει δε στο MotoGP στη χαμηλότερη καμπή της Honda, αφού την περασμένη Παρασκευή στη Βαρκελώνη, οι τέσσερις μοτοσυκλέτες της Honda ήταν οι τέσσερις πιο αργές σε ολόκληρο το grid, και στον αγώνα της Κυριακής οι δύο μοτοσυκλέτες LCR ήταν μεταξύ των τριών που τερμάτισαν τελευταίες.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon