.
Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 07:15

Aprilia - «Αν ο Marc Marquez ή ο Fabio Quartararo είναι ελεύθεροι, δεν τους χρειαζόμαστε ιδιαίτερα»

Η πιθανή διαθεσιμότητα του Marc Marquez ή του Fabio Quartararo δεν ενδιαφέρει πραγματικά την Aprilia, η οποία στηρίζει πλήρως τους Aleix Espargaro και Maverick Vinales.

Οι μεταγραφές των αναβατών του MotoGP εξαρτώνται από τις μελλοντικές επιλογές των πρώην παγκόσμιων πρωταθλητών της Honda και της Yamaha, για τους οποίους η δοκιμή της Δευτέρας στο Misano θα είναι μια κρίσιμη στιγμή αλήθειας προτού αποφασίσουν αν θα παραμείνουν ή θα φύγουν. Ο Marquez και ο Quartararo έχουν συμβόλαιο με τις τρέχουσες ομάδες τους για το επόμενο έτος, αλλά παρά τις παρατεταμένες φήμες ότι θα μπορούσαν να επιδιώξουν μια έξοδο, η Aprilia δεν έχει ενθουσιαστεί.

Ο Aleix Espargaro κέρδισε το καταλανικό grand prix το περασμένο Σαββατοκύριακο μπροστά από τον teammate, του Maverick Vinales, με την Aprilia να επιμένει ότι το δίδυμο μπορεί να επιδιώξει ακόμη περισσότερα. Ο τεχνικός διευθυντής Romano Albesiano είπε στο GPOne: «Η μοτοσυκλέτα είναι ώριμη και η ομάδα είναι επίσης. Δεν είναι στα σχέδιά μας βραχυπρόθεσμα πλάνα. Έχουμε τέσσερις αναβάτες που είναι φανταστικοί, έχουμε βελτιωθεί μαζί με τον Aleix. Έχει βελτιωθεί ως προς την ωριμότητα και τη συνεργασία με την ομάδα. Αυτό σας δίνει την ιδέα για το πόσο μπορεί να εξελιχθεί ένας αναβάτης. Για παράδειγμα, αν εφαρμόσω αυτήν την εξέλιξη στο Maverick, ο οποίος είναι ήδη σε πολύ υψηλό επίπεδο και ίσως βελτιωθεί σε ορισμένες πτυχές όπως η συνέπειά του, μιλάμε για έναν αναβάτη με τρελές δυνατότητες.»

«Μιλάω ως φίλος και θαυμαστής - για όσο καιρό ο Aleix θέλει να συνεχίσει και να πάει δυνατά, έτσι θα υπάρχει μια μοτοσυκλέτα για αυτόν στην Aprilia. Το ίδιο και για το Maverivk. Περιμένω πολλά από αυτόν, περισσότερα από όσα έχουμε δει μέχρι τώρα, που είναι ήδη πολλά. Μπορεί να κάνει άλλο ένα βήμα. Η Aprilia μπορεί επίσης να υπερηφανεύεται για ένα ζευγάρι αξιόλογων δορυφoρικών αναβατών στην ομάδα RNF , από τους οποίους περιμένουν να αντλήσουν ακόμη περισσότερες δυνατότητες. Ο Miguel Oliveira είναι ένας υπέροχος αναβάτης», συμπλήρωσε ο Albesano. «Δεν ξέρω πού θα ήταν χωρίς την κακή τύχη που είχε μέχρι σήμερα. Μόλις υπάρχει μια ευκαιρία, είναι μπροστά. Μετά έχει μια εξυπνάδα, μια προσέγγιση που είναι υπέροχη. Αγαπώ επίσης τον Raul Fernandez γιατί έχει τεράστιο ταλέντο και χρειάζεται απλώς υποστήριξη, ηρεμία, μια παρέα που πιστεύει σε αυτόν. Είμαστε αυτή η εταιρεία. Θα του δώσουμε άφθονο χρόνο για να αναπτυχθεί και να δείξει την αξία του που πιστεύουμε ότι είναι πολύ υψηλή.

Τότε, αν ο Marquez είναι ελεύθερος ή ο Quartararo είναι ελεύθερος, δεν θα έλεγα ότι τους χρειαζόμαστε ιδιαίτερα», έκλεισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon