.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 11:49

Beta Hellas – Δύο Έλληνες στον αγώνα Sea to Sky στην Τουρκία

[Δελτίο Τύπου]

Δύο αναβάτες από την Ελλάδα συμμετέχουν στον αγώνα Hard Enduro Sea to Sky -που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στη γειτονική Τουρκία- με μοτοσυκλετες Beta.

Είναι ο Phil Atwill (#122 RR 300 - Beta-Chachagias Racing Team) κι ο Chalilis Kagias Enduro Rider (#346 RR 250) από την Ρόδο.

Και οι δύο εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στον κυρίως αγώνα περνώντας μέσα από τον απαιτητικό πρόλογο, τον Beach Race στην παραλία του Kemer τερματίζοντας στις θέσεις 52 και 156 αντίστοιχα.

Χθες (Πέμπτη 20/10) ολοκληρώθηκε και η δεύτερη μέρα του αγώνα με περίπου 45 km απαιτητικής διαδρομής σε δασικά κομμάτια (Forest Race), με τον Καγιά να οδηγεί πολύ δυνατά και να κερδίζει 25 θέσεις (127ος) και τον Atwill να έχει τον εντυπωσιακό 32ο χρόνο!

Σήμερα (Παρασκευή) ακολουθεί η δοκιμασία Sky Race με τους αναβάτες να ανεβαίνουν σε υψόμετρο πάνω από 1.000 μέτρα, σε μια διαδρομή με εντυπωσιακές ανηφόρες και κατηφόρες ενώ ο αγώνας θα ολοκληρωθεί το Σάββατο με το Olympos Mountain Race, μια δοκιμασία 65 km, με στόχο την κορυφή στα 2.365 m υψόμετρο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon