.
Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 09:28

MotoGP 2023 – Η GasGas μπαίνει στους αγώνες

Στο περασμένο αυστριακό Grand Prix ανακοινώθηκε η συμμετοχή της ισπανικής εταιρείας στα μεγάλα σαλόνια του MotoGP, με αναβάτη τον Pol Espargaro.

Από το 2023 η νυν Tech3 θα είναι η GasGas Factory Racing Team με τον Pol Espargaro να είναι ένας εκ των αναβατών της νεοσύστατης ομάδας. Βέβαια, κάτω από το όποιο κόκκινο βάψιμο και τα σχετικά λογότυπα της ισπανικής εταιρείας, θα είναι ένα κανονικότατο KTM RC16.

gas2m.jpg

Έτσι, πρακτικά έχουμε να κάνουμε με rebranding και όχι κάποιο νέο κατασκευαστή στην αρένα, με τη μοτοσυκλέτα της GasGas να έρχεται έτοιμη και σύμφωνη με όλους τους κανονισμούς που έχει ήδη συμμορφωθεί η μοτοσυκλέτα της KTM.

Στόχος είναι η προβολή της GasGas, την οποία εξαγόρασε ο όμιλος πίσω από την πορτοκαλί οικογένεια, Pierer Mobility. Όπως εξήγησε και ο CMO της KTM, Hubert Trunkenpolz, πρόκειται για μια δοκιμή για τις δυο εταιρείες, με το MotoGP να χρησιμοποιείται σαν μια πλατφόρμα marketing για την προσέγγιση νέου κοινού, καθώς αναμένεται και σειρά μοτοσυκλετών δρόμου από την GasGas, δίχως όμως να μπαίνει σε λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 05 Μαρτίου 2023 23:57

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon