.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012 20:28

Husaberg Factory enduro team 2012

 

Νέοι αναβάτες στο παγκόσμιο

 



Η Husaberg συνεχίζει την δέσμευσή της να ενισχύσει τους νέους αναβάτες. Έτσι, καλωσορίζει στην ομάδα δύο νέους αναβάτες, τον Alex Rockwell (junior) και τον Jamie Mc Canney. Οι δύο βρετανοί θα βρεθούν στο εργοστασιακό team δίπλα στους Pela Renet, Joakim Ljunggren, Oriol Mena και Mathias Belilino, ενώ μαζί τους  θα είναι και ο Γερμανός Hans Vogels, ως πλήρως υποστηριζόμενος αναβάτης.


“Η επιστροφή μου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα enduro είναι πολύ σημαντική”, δήλωσε ο Rockwell. “Ξέρω ακριβώς τι να περιμένω και ανυπομονώ να βρεθώ στον αγώνα. Είναι υπέροχο να έχω υποστήριξη από την Husaberg, και να είμαι στην ίδια ομάδα με τον Mathias Bellino που είναι πολύ γρήγορος. Συμμετείχα με Husaberg στην Βρετανία, οπότε έχω ήδη ένα καλό setup για την μοτοσυκλέτα μου.”

Ο Jamie Mc Canney θα τρέξει στο πρωτάθλημα νέων Youth Cup με Husaberg 125, για πρώτη φορά σε παγκόσμιο στερέωμα. Μόλις στα 17 του χρόνια, θα είναι η πρώτη του χρονιά στο enduro έπειτα από πολλές χρονιές στο Motocross. Είναι ένας από τους πιο φέρελπις αναβάτες στην Βρετανία και έχει φέρει πολύ καλά αποτελέσματα σε εθνικά πρωταθλήματα.

“Περιμένω να ξεκινήσει η χρονιά, ξέρω ότι έχω πολλά να μάθω γιατί έχω κάνει κάποιους αγώνες enduro, αλλά το να είσαι σε αγώνες παγκοσμίου επιπέδου θα είναι απίθανο. Μου αρέσει πολύ να οδηγάω το 125 μου και βιάζομαι να δω πως είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα”, δήλωσε σχετικά ο Mc Canney.

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 14:36

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Jeremy Joly – Με ιδιωτική ομάδα Repsol Honda MotoGP Team 2012 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon