.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012 21:14

Repsol Honda MotoGP Team 2012

 

Παρουσίαση της ομάδας στην Μαλαισία

 




Η ομάδα της Repsol Honda MotoGP παρουσιάστηκε στην Μαλαισία, στο ξενοδοχείο Pan Pacific, στην Kuala Lumpur. Στην παρουσίαση που έλαβαν μέρος ο παγκόσμιος πρωταθλητής Casey Stoner και ο Dani Pedrosa, έγινε η απαραίτητη συνέντευξη τύπου, καθώς και ένα πάρτυ.

Από το Σάββατο στην Μαλαισία

Η ομάδα έφτασε στην Μαλαισία το Σάββατο, ενόψει των πρώτων επίσημων δοκιμών που ξεκινούν αύριο Τρίτη στην Sepang. Είναι η πρώτη φορά που η ομάδα επιστρέφει στην Sepang μετά τον χαμό του Masrco Simoncelli στην συγκεκριμένη πίστα, στις 23 Οκτωβρίου. Οι αναβάτες και η ομάδα επισκέφθηκαν την στροφή στην οποία έγινε το τραγικό ατύχημα, και κράτησαν ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του.
Με την κατηγορία MotoGP να επιστρέφει στα 1000 κυβικά, οι αναβάτες Casey Stoner και Dani Pedrosa μαζί με τον αντιπρόεδρο του HRC, Shuhei Nakamoto, τους Hideki Iwano, Shinichi Kokubu και Livio Suppo (υπεύθυνο επικοινωνίας και marketing), παρουσίασαν την ομάδα για το 2012. Ήταν η πρώτη εμφάνιση στους δημοσιογράφους όπου έγινε γνωστό ότι ο παγκόσμιος πρωταθλητής Casey Stoner, θα χρησιμοποιήσει το νούμερο ένα στην μοτοσυκλέτα του.
Η ομάδα είναι έτοιμη για την νέα χρονιά, μιας και είχε ετοιμάσει την μοτοσυκλέτα της από την μέση του 2011.
 

Shuhei Nakamoto - HRC Executive Vice President

"Ξεκινάμε την νέα σεζόν του 2012 με καθαρό στόχο: Να δουλέψουμε σκληρά και να υποστηρίξουμε τους παγκόσμιους τίτλους μας στην νέα κατηγορία των 1000 κυβικών. Τελειώσαμε τη χρονιά κερδίζοντας τον τίτλο και θα παλέψουμε ξανά για τον τίτλο του 2012. Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στους αναβάτες μας, Casey Stoner και Dani Pedrosa και θα τους δώσουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη για να φέρουν καλά αποτελέσματα.
Η RC213V είναι μία βελτιωμένη έκδοση της προηγούμενης RC212V πάνω στην οποία βασίζεται. Οι μοτοσυκλέτες που έχουμε εδώ στην Sepang είναι βασικά οι ίδιες που δοκιμάσαμε στην Valencia τον Νοέμβριο με μικρές διαφορές. Για την ακρίβεια, κάθε αναβάτης θα έχει μία μοτοσυκλέτα ίδια με αυτή στην Valencia και μία με αλλαγές στο πλαίσιο, βασισμένη στις δικές τους απαιτήσεις. Είναι η πρώτη φορά από τότε που χάσαμε τον Marco Simoncelli, και πήγαμε στο συγκεκριμένο σημείο που έγινε το ατύχημα, και αφήσαμε εκεί λίγα λουλούδια και είπαμε το τελικό 'Ciao' σε αυτόν. Πιστεύω ότι με το που ξεκινάμε αυτή τη χρονιά, θα είναι μία μάχη αφιερωμένη στον Marco".

Φωτογραφίες παρουσίασης


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 14:36

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Husaberg Factory enduro team 2012 Casey Stoner - Θα τρέξει με τον άσο! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon