.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011 10:41

Ο Johns Hopkins στα WSBK

 

Με την Crescent Suzuki

 


Μπορεί να έψαχνε τρόπο να επιστρέψει στα MotoGP ο John Hopkins, ωστόσο αυτό δεν έγινε εφικτό. Έτσι, μεταπηδά από το βρετανικό πρωτάθλημα που συμμετείχε το 2011, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα superbike. Με την Suzuki να έχει ήδη αποφασίσει την απόσυρσή της από τα MotoGP, ο Hopper θα βρίσκεται στην αγκαλιά της Crescent Suzuki, της ομάδας με την οποία συμμετείχε το 2011.

Όμως, τα σχέδια του Hopkins δεν σταματούν εδώ, μιας και ο ίδιος σκοπεύει στο τέλος του 2012 να ψάξει ξανά τον τρόπο για να πάει στην αγαπημένη του κατηγορία, τα MotoGP. Μετά από διάφορες εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς, σαν wild card, τόσο στα WSBK, όσο και στα MotoGP, η σταθερή θέση στα WSBK θα τον βοηθήσει σε αυτό το στόχο.

“Είμαι πραγματικά χαρούμενος που θα βρίσκομαι ξανά στην ομάδα Crescent Suzuki. Είχαμε  μία πολύ καλή χρονιά στο British Superbike και πιστεύω ότι αυτό θα συνεχιστεί και στα WSBK,” δήλωσε σχετικά ο Hopkins. “Θέλω να επιστρέψω στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και είναι η κατάλληλη στιγμή. Η διαφορά είναι ότι πλέον ξέρω τις πίστες και αυτό θα μου διευκολύνει τις επιδόσεις μου την νέα χρονιά. Πιστεύω ότι η μοτοσυκλέτα με κάποιες αλλαγές θα είναι πολύ ανταγωνιστική.”

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 12:50

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon