.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011 11:31

Παγκόσμιο enduro - Μετέωρα

 

Νίκες για Salminen και Meo!

 


Δελτίο τύπου

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ SALMINEN ΚΑΙ MEO ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ENDURO

Η Husqvarna συνεχίζει να κυριαρχεί στις δύο κατηγορίες του παγκόσμιου πρωταθλήματος Enduro μετά τα καταπληκτικά αποτελέσματα και τις διπλές νίκες που έφεραν ο Juha Salminen στην Ε1 με το TE250 και ο  Antoine Meo στην Ε2 με το TE310, το σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην Καλαμπάκα. Ο Matti Seistola με το TE250 κατάφερε να ανεβάσει την απόδοσή του κερδίζοντας την 3η θέση το Σάββατο και την 2η θέση την Κυριακή κάνοντας το ένα-δύο με τον Salminen στην κατηγορία Ε1, ενώ ο Simone Albergoni κατάφερε για πρώτη φορά να ανεβάσει στο βάθρο της Ε2 την μοτοσικλέτα του, κατακτώντας την 3η θέση στον αγώνα του Σαββάτου.

Κυριαρχία

Η κυριαρχία της Husqvarna στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Enduro αποτελεί πλέον γεγονός με τον Salminen να πρωταγωνιστεί στην Ε1 έχοντας 239 βαθμούς και τον Seistola στην δεύτερη θέση με 198. Το ΤΕ250 γράφει ιστορία αφού έχει κερδίσει τους 9 από τους 10 αγώνες που έχουν γίνει μέχρι τώρα!
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Antoine Μεο κρατάει γερά την πρώτη θέση της Ε2 με 232 βαθμούς, ενώ ο Simone Albergoni ανεβάζει σταδιακά την απόδοσή του συγκεντρώνοντας 140 βαθμούς στην 5η θέση της κατηγορίας.
Στην Ε3 ο Alex Salvini συνεχίζει να βελτιώνεται με το ΤΕ511 καθώς η αυτοπεποίθησή του ανεβαίνει σε κάθε αγώνα. Alex Salvini και Seb Guillaume πέτυχαν 5η και 7η θέση αντίστοιχα και τις δύο ημέρες στην Καλαμπάκα ανεβάζοντας από ειδική σε ειδική τους προσωπικούς τους χρόνους και αφήνοντας ιδιαίτερα καλές εντυπώσεις για τους επόμενους αγώνες.

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 13:17

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Beta Factory Team Dancing with the bikes! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon