.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 16 Μαϊος 2011 11:25

Suzuki & Desalle

 

Στην κορυφή της βαθμολογίας!

 


Η Suzuki στην κορυφή της βαθμολογίας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MX1

Η ομάδα της Suzuki Rockstar Energy με οδηγό τον Βέλγο Clement Desalle επικράτησε στον τρίτο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος ΜΧ στην κατηγορία 1, κερδίζοντας και τους δύο αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στις 15 Μαΐου στην πίστα Glen Helen των ΗΠΑ.

Προηγούνται στη βαθμολογία

Μετά τη νίκη στον πρώτο γύρο που πραγματοποιήθηκε στη Βουλγαρία στις 10 Απριλίου και την έκτη θέση στο δεύτερο αγώνα στην Ολλανδία στις 24 Απριλίου, η ομάδα της Suzuki και ο Desalle με το RM-Z450 προηγούνται στη βαθμολογία με 128 βαθμούς, έναντι 122 του Max Nagi και 104 του Antonio Cairoli.

Παρότι η πίστα Glen Helen στο San Bernardino ήταν δύσκολη και απαιτητική λόγω έντονης βροχόπτωσης, ο Desalle κατάφερε να διατηρήσει ταχύτατο ρυθμό και να κερδίσει και τους δύο αγώνες. Η πίεση από τους Nagi και Cairoli ήταν έντονη σε όλη τη διάρκεια των δύο αγώνων, ωστόσο ο 21 ετών Βέλγος οδήγησε αλάνθαστα και κατάφερε το απόλυτο αποτέλεσμα.

Ο δεύτερος οδηγός της ομάδας, Βέλγος Steve Ramon, δεν έχει αναρρώσει πλήρως από την ίωση που τον ταλαιπωρούσε τις προηγούμενες εβδομάδες και έτσι στον πρώτο αγώνα εγκατέλειψε, ενώ στον δεύτερο πήρε την 7η θέση, δείχνοντας σημάδια ανάκαμψης.

Ο επόμενος αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ΜΧ θα πραγματοποιηθεί στην Indaiatuba της Βραζιλίας στις 22 Μαΐου 2011. Για περισσότερες πληροφορίες και εικόνες υψηλής ανάλυσης μπορείτε να επισκεφτείτε το επίσημο αγωνιστικό site της Suzuki στο internet, στη διεύθυνση http://www.suzuki-racing.com

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 13:02

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Επετειακές Yamaha WGP YZM M1 H Suzuki στην κορυφή »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon