.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011 12:01

Husaberg WEC- Mattias Bellino

 


Νέα μεταγραφή για την EJ

 


Στην ομάδα της Husaberg για το παγκόσμιο πρωτάθλημα enduro εντάχθηκε ο Mattias Bellino. Ο 19χρονος Γάλλος που συμμετείχε με επιτυχία στο γαλλικό πρωτάθλημα MX1 και κατάφερε να βαθμολογηθεί σε τρεις από τους δέκα αγώνες του παγκοσμίου MX1, δέχτηκε την πρόταση της Husaberg.

Ο Eric Bernard έψαχνε άλλο ένα μέλος για να στελεχώσει την ομάδα του για το Γαλλικό αλλά και το παγκόσμιο πρωτάθλημα enduro. Όταν είδε τον Bellino, ετοίμασε ένα τεστ στο οποίο ο Bellino τα πήγε πολύ καλά και έτσι βρέθηκαν να έχουν συμφωνήσει για την συμμετοχή του στο enduro το 2011.

Έτσι, άλλος ένας αναβάτης motocross στρέφεται στο enduro όπου υπό τις εντολές του θρύλου Eric Bernand, θα βρεθεί στην ομάδα δίπλα στον Pela Renet. Θα οδηγήσει ένα Husaberg FE 450 στην κατηγορία Junior τόσο του Γαλλικού όσο και του παγκοσμίου πρωταθλήματος enduro. Στην δεύτερη περίπτωση μάλιστα, θα βρίσκεται στην εργοστασιακή ομάδα με πλήρη υποστήριξη.

“Ψάχναμε για ένα νέο αναβάτη στην κατηγορία Junior και μόλις ο Eric Bernard μας ενημέρωσε για τον Mattias Bellino αποφασίσαμε να του δώσουμε μία ευκαιρία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Σίγουρα θα είναι μία δύσκολη χρονιά γι’ αυτόν αλλά είναι πιο καλά να μάθει από τους καλύτερους αναβάτες”, σχολίασε ο team manager της Husaberg, Thomas Gustavson.

“Όταν μου έγινε η πρόταση να γίνω μέλος της εργοστασιακής ομάδας της Husaberg δεν το σκέφτηκα καθόλου. Ακολουθώ το παγκόσμιο πρωτάθλημα enduro παράλληλα με το MX και ξέρω πως η Husaberg έχει μία ισχυρή ομάδα. Σίγουρα το EWC 2011 θα είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά για μένα αλλά έχω σαν στόχο τον τερματισμό στην τριάδα του βάθρου. Το Husaberg FE 450 με το οποίο θα συμμετέχω είναι απίθανη μοτοσυκλέτα με εξαιρετικά χαρακτηριστικά, μου αρέσει πάρα πολύ”, δήλωσε ο Mattias Beloni.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 13:18

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Valentino Rossi και Ducati 1198 Η Norton στα MotoGP »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon