.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011 11:21

Valentino Rossi και Ducati 1198

 


Προπόνηση στο Misano

 



O Valentino Rossi βρέθηκε χτες στο Misano προκειμένου να προπονηθεί και να δοκιμάσει την αντοχή του εγχειρισμένου του ώμου. Εν όψει των επίσημων δοκιμαστικών στην Sepang την 1η έως 3 του Φεβρουαρίου, ο Vale βρέθηκε πάνω στη σέλα ενός Ducati 1198.

Οι κρύες συνθήκες του Ιανουαρίου με την θερμοκρασία να βρίσκεται στους 10 βαθμούς, έδωσαν στον Rossi την δυνατότητα να καλύψει 25 γύρους πάνω σε αυτή την “ιστορική για την Ducati”, μοτοσυκλέτα, όπως δήλωσε.

Μαζί του βρέθηκαν δύο από τους μηχανικούς, ο Matteo Flamigni και ο Gabriele Conti και ο Team Manager, Vittoriano Guareschi.

“Καταρχάς θα πρέπει να ευχαριστήσω την Ducati που οργάνωσε αυτό το test. Η πίστα του Misano μας άφησε να οδηγήσουμε παράλληλα με τον Mattia Passini ο οποίος βρέθηκε εδώ για να δοκιμάσει και αυτός την φυσική του κατάσταση,” δήλωσε.
Στην πίστα διαπιστώσαμε αυτό που περιμέναμε, ο ώμος πονάει πολύ ειδικά στα φρεναρίσματα όπου ζορίζεται και τραβάει τον τένοντα. Ελπίζουμε να βελτιωθεί αυτές τις μέρες πριν φτάσουμε στις επίσημες δοκιμές της Malaysia. Σίγουρα δεν είμαι στην καλύτερη φόρμα αλλά είμαστε εδώ για να δοκιμάσουμε διάφορες λύσεις σχετικά με την θέση οδήγησης και αυτό πάει καλά”.

Σύμφωνα με τους γιατρούς του, “ένας κανονικός άνθρωπος χρειάζεται πέντε μήνες για αποκατάσταση από τέτοια επέμβαση. Σίγουρα δεν είναι δυνατό να γίνει ένα θαύμα τις προσεχείς μέρες μιας και ο Rossi δεν μπορεί να τεντώσει σωστά το χέρι του και έτσι δεν έχει σταθερή απόδοση”.

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 14:07

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Kurt Caseli – KTM XC-F 450 Husaberg WEC- Mattias Bellino »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon