.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2011 10:06

Gas Gas Trial

 


O Lampkin στην Gas Gas!

 



Η επίθεση της ισπανικής εταιρίας στις μεταγραφές κορυφαίων αναβατών συνεχίζεται και στο Trial! Μετά την μεταγραφή του Ivan Cervantes, ήταν η ώρα του Trial να δεχθεί το επόμενο σημαντικό όνομα.

Ο δώδεκα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Trial (7 outdoor και 5 indoor), Dougie Lamkin, ανήκει πλέον στην ομάδα της Gas Gas!

Μετά από την επιτυχημένη του πορεία στην Montesa, ο Βρετανός αναβάτης και πολυπρωταθλητής έκανε τη σπουδαιότερη μεταγραφή στην αγωνιστική του καριέρα.
Από το 2011 και για τα επόμενα τρία χρόνια θα συμμετέχει στα πρωταθλήματα outdoor και X trial όπως ονομάζεται πλέον το indoor trial.  Στα 34 του χρόνια θα συμμετέχει στο βρετανικό και παγκόσμιο πρωτάθλημα ενώ ταυτόχρονα, θα τον δούμε σε erxtreme αγώνες όπου διέπρεψε τα προηγούμενα χρόνια (indoor και extreme enduro).

Θα συνεργαστεί το trial με τον άλλο αναβάτη της εταιρίας, Καταλανό Adam Raga, για την εξέλιξη των νέων μοτοσυκλετών. Επίσης θα αποτελέσει μέρος της ομάδας enduro για τους προαναφερθέντες αγώνες  με τον 5 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή enduro, Ivan Cervantes.

Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε στο Sheffield η πρώτη του εμφάνιση με την νέα του μοτοσυκλέτα, TXT 280 Pro. Τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα μιας και ο αναβάτης δεν είχε ακόμη συνηθίσει την νέα του μοτοσυκλέτα και έτσι δεν κατάφερε να μαζέψει βαθμούς, αντίθετα με τον Adam Raga που τερμάτισε 2ος πίσω από τον Toni Bou.

Η πρώτη του εμφάνιση με το EC 300 θα γίνει στον αγώνα indoor enduro της Βαρκελώνης στις 6 Φεβρουαρίου , που είναι ο 2ος της χρονιάς.

Dougie Lampkin: “Είναι μία πολύ σημαντική ευκαιρία για μένα. Χάρηκα που δέχτηκα αυτή την πρόταση μιας και διαπίστωσα πως η Gas Gas ήθελε να με εντάξει στην αγωνιστική της ομάδα. Έχω ακόμη δυνατότητες για να πρωταγωνιστήσω στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, ενώ μου αρέσει που θα συμμετέχω και στην εξέλιξη των μοτοσυκλετών όπως μου ζητήθηκε. Μιας και περιλαμβάνεται και το enduro, οι μοτοσυκλέτες της Gas Gas είναι από τις καλύτερες και πιστεύω ότι θα έχουμε πολύ καλό αποτέλεσμα στους αγώνες extreme και indoor. Αφού είχα πολύ καλά αποτελέσματα, πιστεύω πως θα βελτιωθώ σημαντικά πάνω σε μία Gas Gas.Θα ήθελα πολύ να κερδίσω την 100η νίκη μου με την επέτειο του 100ου Scottish trial και να κερδίσω και πολλούς αγώνες enduro.”

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 13:52

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Rally Dakar 2011 Παρουσίαση - Ducati GP 11 - "Valentino Rossi" »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon