.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2010 08:10

Ivan Cervantes

 

Θα χρειαστεί χρόνος…

 



του Ανδρέα Γκλαβά
φωτό: gasgasmotos.es, offroadchampions.com

Μια επίσημη ανακοίνωση από την επίσημη ιστοσελίδα της Gas Gas δίνει φως στο θέμα της “ζημιάς” που υπέστη ο Ivan Cervantes στο πρόσφατο ατύχημά του κατά την διάρκεια των δεύτερων δοκιμαστικών για τον πρώτο γύρο του Παγκόσμιο Πρωταθλήματος Indoor Enduro στην Γένοβα.

Σύμφωνα με το επίσημο πόρισμα των γιατρών, η βίαιη κρούση που προκάλεσε η άτσαλη προσγείωση από ένα από τα άλματα της πίστας της Γένοβα, προκάλεσε φλεγμονή μεταξύ των σπονδύλων L5 και L6 και αιμάτωμα στην συγκεκριμένη περιοχή. Το ευτυχές γεγονός είναι πως ούτε η σπονδυλική στήλη, αλλά ούτε και κάποιο εσωτερικό όργανο του Ivan δεν φαίνεται να έχουν το οποιοδήποτε πρόβλημα. Τα παραπάνω διαλύουν τις φήμες που είχαν αρχικά κυκλοφορήσει για έναν απλό μυϊκό πόνο στην πλάτη του τέσσερις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Enduro.

Μετά από μία εβδομάδα ξεκούρασης και εξετάσεων, ήδη ο Ivan ξεκίνησε την πορεία της αποθεραπείας του, όμως όπως επίσημα αναφέρεται, όλα πρόκειται να γίνουν αργά και σωστά και υπό την αυστηρή επίβλεψη του γιατρού του, Ricard Huélamo. Πρόκειται για τον άνθρωπο που βοήθησε τον Ivan εδώ και τρία χρόνια να επανέλθει πλήρως μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο. Αν και οι γιατροί του Ivan δηλώνουν αισιόδοξοι για την πορεία της αποκατάστασης, έχουν λάβει σαφείς εντολές από τους υπευθύνους της ομάδας της Gas Gas, αλλά και σαφώς από το συγγενικό περιβάλλον του πρωταθλητή, σε καμία περίπτωση να μην βιαστούν στην όλη πορεία.

“Μετά από μερικές δύσκολες μέρες, πλέον έχω ανακτήσει την ζωντάνια μου. Οι γιατροί μου είπαν πως ο τραυματισμός δεν ήταν σοβαρός, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι στην αρχή είχα λιγάκι φοβηθεί, καθώς μπορούσε να ήταν κάτι σημαντικό. Σχεδιάζουμε να προχωρήσουμε αργά στην επάνοδό μου, για να μην επιτρέψουμε καμία πιθανότητα επαναφοράς του τραύματος στο μέλλον. Δεν ξέρω πότε θα ξαναοδηγήσω την μοτοσυκλέτα μου, ελπίζω αυτό να γίνει σύντομα. Θα το κάνω όμως μόνο όταν οι γιατροί μου πουν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είμαι απογοητευμένος, όμως αυτά συμβαίνουν. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από όλους, αλλά κυρίως την εταιρεία και την ομάδα, γιατί δούλεψαν πολύ σκληρά ώστε να είναι όλα έτοιμα για την Γένοβα”, δηλώνει ο Cervantes.

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 13:24

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Kärme Kustaa 2010 David Fretigne - Dakar 2010 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon