.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021 17:15

Απογοητευμένος ο Vinales – «Βγαίνω έξω μόνο για να μαζέψω δεδομένα»

Τον χειρότερό του αγώνα στη μεγάλη κατηγορία έκανε ο Maverick Vinales στο Sachsenring, τερματίζοντας στην τελευταία θέση και με διαφορά σχεδόν 25 δευτερόλεπτα από τον νικητή!

Ίδια M1, διαφορετική εικόνα.

Ο Fabio Quartararo με την Yamaha του ανέβηκε στο βάθρο του Sachsenring, αυξάνοντας και λίγο τη διαφορά του από τον δεύτερο στη βαθμολογία.

Αντίθετα ο Maverick Vinales έκανε τον χειρότερό του αγώνα στη μεγάλη κατηγορία και τερμάτισε τελευταίος…

Τι συμβαίνει; Γιατί αυτή η τόσο διαφορετική εικόνα; Κανείς δεν μπορεί να το απαντήσει. Ούτε οι ίδιοι οι άνθρωποι του εργοστασίου.

«Θέλετε να μάθετε τι έγινε;» έλεγε χτες, απογοητευμένος, ο Vinales στους δημοσιογράφους. «Κι εγώ θέλω… γι’ αυτό ρώτησα την Yamaha, αλλά κανείς δεν μου απάντησε!»

«Τώρα το μόνο που θέλω είναι να γυρίσω στο σπίτι μου… είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος».

vinales_sachsenring.jpg

Το πρόβλημα με την πρόσφυση στον πίσω τροχό είναι γνωστό. Όπως γνωστό είναι ότι πολλές φορές ο Ισπανός έχει βρεθεί σε αυτή τη θέση. Να μην γνωρίζει δηλαδή, από πού προκύπτει αυτό.

«Από τη στιγμή που ανοίγω το γκάζι, ο πίσω τροχός γλιστράει πολύ. Το λέω συνέχεια, αλλά λύσεις δεν έρχονται. Δουλεύουμε, αλλά έχουν περάσει 6 αγώνες μετά το Portimao και τίποτα. Τώρα το μόνο που κάνω είναι να βγαίνω στην πίστα για να μαζεύω δεδομένα. Είναι λυπηρό, αλλά αυτό κάνω μόνο».

Και συνέχισε λέγοντας: «Ήμουν πίσω από τον Marini και τον Bastianini και δεν μπορούσα να περάσω. Προετοιμαζόμουν καλά, έκανα ό,τι ήταν δυνατόν… τα πάντα, αλλά έχουν περισσότερη δύναμη και φρενάρουν πιο μέσα. Λυπάμαι, αλλά μ’ αυτή τη μοτοσυκλέτα είναι αδύνατον να κάνεις προσπεράσεις».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021 17:17

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon