.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 15:51

Ο Jorge Lorenzo απαντά στον Quartararo και εξυμνεί τον Oliveira!

Δραστήριος όπως πάντα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Jorge Lorenzo, πρώτα απάντησε με πολλή δόση χιούμορ στον Fabio Quartararo και στη συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νικητή του Grand Prix της Καταλονίας, Miguel Oliveira.

Μετά τις δύο ποινές που δέχτηκε ο Fabio Quartararo στον αγώνα της Καταλονίας, τη μία για την ανοιχτή φόρμα και την άλλη επειδή έκοψε την πίστα, ο Γάλλος θέλησε να διασκεδάσει με το όλο θέμα που έχει δημιουργηθεί γύρω από το ζήτημα αυτό.

Έτσι, αστειευόμενος, μοιράστηκε στα social media την παρακάτω εικόνα και έγραψε: «Καλό το τεστ σήμερα! Βγήκαν 79 γύροι και ευτυχώς κανείς δεν με είδε να οδηγώ».

fabioo.jpeg

Στα λόγια του Quartararo αντέδρασε πολύς κόσμος, ανάμεσά τους και κάποιοι από τους εν ενεργεία αθλητές του MotoGP. Ωστόσο καμία απάντηση δεν είχε τέτοια απήχηση και δεν συγκέντρωσε τόσα like, όσο αυτή του Jorge Lorenzo.

Ο Ισπανός – έχοντας και αυτός σκωπτική διάθεση – έγραψε στον πρώην αντίπαλό του μέσα στις πίστες: «Ποινή: Δια βίου αποκλεισμός!!!»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Miguel Oliveira που έκλεψε την παράσταση στον αγώνα της Βαρκελώνης. Ο Lorenzo μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πιλότο της ΚΤΜ, τονίζοντας πως άξιζε τους 25 βαθμούς στο Grand Prix της περασμένης Κυριακής.

oliveira.jpeg

«Ήταν ο οδηγός της ημέρας», είπε ο Lorenzo. «Είχε μια δεύτερη θέση από τον προηγούμενο αγώνα και όπως ο Brad Binder, είχε και το νέο πλαίσιο που του έδωσε την καλύτερη αίσθηση που ήθελε».

«Είναι σε καλή κατάσταση, έχει αυτοπεποίθηση και είναι ένας πιλότος ακριβείας, με ομαλό στυλ και μεγάλη αποφασιστικότητα. Ήταν ένας από τους πιο γρήγορους και σίγουρα του άξιζε η νίκη».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 16:04

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon