.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 29 Μαϊος 2020 10:37

Αγωνιστική δράση 30-31 Μαΐου 2020

Το Παγκόσμιο Supercross φωτίζει τον δρόμο της επιστροφής στη δράση.

Πέρασαν 81 μέρες, περίπου 2.5 μήνες, από την τελευταία φορά που το AMA SX έτρεξε για τελευταία φορά πριν ρίξει κι αυτό προσωρινή αυλαία ελέω πανδημίας - τότε ήταν 10 Μαρτίου και ο αγώνας είχε φιλοξενηθεί στο Daytona International Speedway.

Η επανέναρξη του AMA SX γίνεται από το Salt Lake City αυτό το Σαββατοκύριακο και έχει μάλλον περισσότερη σημασία από το ενδιαφέρον του συγκεκριμένου αθλήματος εκτός ΗΠΑ, μιας και πρόκειται για το πρώτο παγκόσμιο πρωτάθλημα υπό την αιγίδα της FIM που επανεκκινεί μετά το lockdown.

Βέβαια στην πράξη το ζήτημα άπτεται της εγχώριας πολιτικής των ΗΠΑ και όχι της FIM, προσφέρει ωστόσο μια ένδειξη των προθέσεων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, η οποία προφανώς θέλει την επανέναρξη των πρωταθλημάτων της, όπου οι τοπικές νομοθεσίες το επιτρέπουν.

Εκτός του Supercross, έχουμε έναν ακόμη αγώνα Virtual MotoGP, αυτή τη φορά με τον Βρετανικό γύρο στο Silverstone, για δεύτερη φορά με αναβάτες όλων των κατηγοριών.

Σε αντίθεση με τους προηγούμενους αγώνες, εδώ δεν θα βρίσκεται ούτε ο Valentino Rossi ούτε ο Marc Marquez, αλλά θα δοκιμάσει την τύχη του για πρώτη φορά ο Jorge Lorenzo.

Αγωνιστική δράση Σαββατοκύριακου 30-31 Μαΐου 2020

ΑMA SX, 11ος αγώνας, Salt Lake City (ΗΠΑ)

Virtual MotoGP, Silverstone (Αγγλία)

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon