Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 11:45

Pikes Peak Hill Climb - Σκέψεις για απαγόρευση συμμετοχής στις μοτοσυκλέτες!

Μετά τον θάνατο του Carlin Dunne με το Ducati Streetfighter V4 στον αγώνα του Pikes Peak International Hill Climb 2019, οι διοργανωτές εξετάζουν την περίπτωση να απαγορευτεί η συμμετοχή στις μοτοσυκλέτες και ναν γίνει το event αποκλειστικά τετράτροχο.

Οι υπεύθυνοι για τον αγώνα του Pikes Peak International Hill Climb ερευνούν ακόμα τις συνθήκες θανάτου του αγωνιζόμενου και 4άκις νικητή του αγώνα Carlin Dunne στο event του 2019.

Σε ένα email την επόμενη μέρα του θανάτου του Dunne, mail που βρήκε τον δρόμο του για τα αμερικάνικα μέσα ενημέρωσης, η Διευθύντρια του αγώνα Megan Leatham ανέφερε στους υπεύθυνους της πόλης του Colorado αλλά και στη δασική υπηρεσία πως κατά τη γνώμη της πως το γεγονός αυτό σήμανε το τέλος του αγώνα για τις μοτοσυκλέτες.

Οι οργανωτές ανακοίνωσαν πως ο 36χρονος Dunne σκοτώθηκε μετά από highside στην τελευταία στροφή της ανάβασης, ενώ ακόμα περιμένουμε να μάθουμε αν ένα σαμάρι στην άσφαλτο ήταν η αιτία της πτώσης, ή έστω αν την χειροτέρεψε.

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 11:50

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT