.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 11:17

Mathias Bellino - Έμεινε παραπληγικός!

Συγκλονίζουν τα λόγια του Γάλλου

Είναι τα χειρότερα νέα που μπορούσε κανείς να φανταστεί για τον δυο φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή Enduro Mathias Bellino. Ο Γάλλος αναβάτης έμεινε παραπληγικός, μετά το άσχημο ατύχημα που είχε στον 1ο αγώνα Rally της καριέρας του!

mathias bellino accident rally 7

Η άσχημη πτώση του Bellino έγινε στο ντεμπούτο του στους αγώνες Rally, με την ομάδα της Honda στην Αργεντινή. Μετά το ατύχημα, ο Γάλλος επέστρεψε στη χώρα του, και πλέον βρίσκεται στο Henry Gabrielle Center στη Lyon.

mathias bellino accident rally 8

Ο ίδιος έγραψε στο instagram τα εξής: «Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον Pedro και όλη την ομάδα του HRC που με βοήθησαν μετά το ατύχημα μου.

Η ζωή με δοκιμάζει πολύ έντονα, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Έχασα όσα έχτιζα για τα τελευταία 26 χρόνια: Τραυματίστηκα, έχασα την κοπέλα μου, την ομάδα και τη δουλειά μου, πολλά λεφτά, πολλά όνειρα, όλη την εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, και τέλος έχασα και τη μητέρα μου τον Μάρτιο... όλα τα παραπάνω σε 8 μήνες.

Νόμιζα πως είχα περάσει το πιο σκληρό κομμάτι της ζωής μου, ξεκίνησα να χτίζω ξανά βήμα-βήμα όσα είχα χάσει, όχι χωρίς δυσκολίες, αλλά είχα καλούς και στενούς φίλους που με επανέφεραν στο σωστό δρόμο.

Και ύστερα, είχα νέους στόχους, νέα όνειρα, που ξεκίνησαν να υλοποιούνται... κι όλα αυτά για να χάσω τα πόδια μου... έκανα αυτό που αγαπούσα περισσότερο στη ζωή μου, αυτό που πιστεύω πως είχα γεννηθεί για να κάνω, δυστυχώς αυτό κράτησε μόλις 2 μέρες...

Να είστε σίγουροι πως δεν μετανιώνω για τίποτα, απλά είμαι σοβαρά τραυματισμένος, και απογοητευμένος, δεν μπορείτε καν να διανοηθείτε πώς αισθάνομαι.

Μια νέα ζωή ξεκινά, και για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί... αλλά ξέρω πως έχω μπροστά μου δύσκολες μέρες, και πρέπει να τις αντιμετωπίσω και να προσπαθήσω να επανέλθω με μικρά βήματα, ώστε να κάνω καλύτερη τη ζωή μου. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξη σας».

mathias bellino accident rally 5

Η αποκατάσταση του και η προσαρμογή στη νέα του ζωή είναι οικονομικά δυσβάστακτες, με κόστος που δεν μπορεί μόνος του να διαχειριστεί.

Έτσι, ένας φίλος του ξεκίνησε μια online προσπάθεια για να μαζευτούν χρήματα που θα βοηθήσουν τον Bellino.

Διαβάζουμε στο instagram του Bellino: «Μετά το ατύχημα μου, με πλημμυρίσατε με μηνύματα υποστήριξης και κουράγιου και σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. 

Μου έκανε εντύπωση το πόσο σας επηρέασε το ατύχημα μου, και η αγωνία σας για την κατάσταση μου.

Σχεδόν όλοι σας με ρωτήσατε αν υπάρχει κάτι που να μπορείτε να κάνετε για να με βοηθήσετε.

Δυστυχώς είμαι μόνος σε αυτό το σώμα, στο σώμα μου, και αντιμετωπίζω ένα τοίχο, αντιμετωπίζω τον τελευταίο αγώνα της ζωής μου, τον ΜΕΓΑΛΟ αγώνα της ζωής μου...

Θέλω πρώτα να αναρρώσω όσον αφορά στη λεκάνη μου, και κατόπιν ελπίζοντας μια μέρα να μπορέσω να χρησιμοποιήσω και πάλι τα πόδια μου.

Υπάρχει όμως ένα πράγμα που μπορείτε να κάνετε για μένα. Δεν είχα επιτρέψει στον εαυτό μου να το κάνει αυτό προηγουμένως, όμως σήμερα χρειάζομαι όσο ποτέ την οικονομική σας βοήθεια, για την απίστευτα δαπανηρή αποκατάσταση μου, έτσι ώστε να συγκεντρωθώ σε ένα στόχο: να εκπαιδεύσω το σώμα μου από την αρχή, και να ξεκινήσω μια νέα ζωή.

Αν θέλετε λοιπόν να με ενισχύσετε οικονομικά, μπορείτε να συνεισφέρετε online ΕΔΩ.

mathias bellino accident rally 6

Τελευταία ανάρτηση του Bellino, είναι μια φωτογραφία του από τον αγώνα της Αργεντινής, κάτω από την οποία γράφει: "Μόνο και μόνο επειδή: αγάπησα αυτή τη μοτοσυκλέτα, αγάπησα αυτή την ομάδα, αγάπησα αυτό το συναίσθημα, αγάπησα αυτή τη ζωή... μακάρι να μπορούσα να συνεχίσω. Μια μέρα..."

mathias bellino accident rally 1

Καλή δύναμη Mathias!

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 11:19

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon