.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 31 Μαϊος 2018 10:41

Ρομαντζάδα στη Βενετία για Ducati και Lorenzo

 

Γόνδολες, βαρκάδες στα κανάλια και προσωπικά δωράκια

 

Φαγώθηκε όλος ο πλανήτης με το σίριαλ της σχέσης του Jorge Lorenzo με τη Ducati και φόντο τα MotoGP. Ναι, το έχουμε πει χίλιες φορές, δεν πάει καλά και δεν έχει φέρει αποτελέσματα αντάξια ούτε του ονόματός του, ούτε των χρημάτων που δαπανήθηκαν για να ντυθεί πρωταθλητής στα κόκκινα.

Με τον κρίσιμο αγώνα του Mugello ενόψει – μετά τον οποίο αναμένεται η οριστική απόφαση για το μέλλον του στη Ducati – οι Ιταλοί είπαν να μας μπερδέψουν λιγάκι και, εκεί που περιμέναμε διπλωματικές δηλώσεις και αινιγματικά υπονοούμενα, να που είπαν να το ρίξουν στο ρομάντζο.

Μια από τις ειδικότητες των Ιταλών είναι αναμφίβολα το marketing και αυτή τη φορά πέτυχαν διάνα. Φανταστείτε την εικόνα: Βενετία, ρομαντικά κανάλια, γονδολιέρηδες με τα ριγέ τους μπλουζάκια να τραγουδούν άριες του Βέρντι σε ερωτευμένα ζευγαράκια. Κρατήστε τώρα αυτήν την εικόνα και απλά βάλτε στη θέση της “καλής” του Lorenzo μια Desmosedici.

lorenzo venezia09

Διασκεδαστική ως σκέψη, επαγγελματική ως υλοποίηση, αλλά το μεγάλο χαρτί της όλης κίνησης δεν είναι άλλο από την απόλυτη ειρωνεία. Όχι, δε θα βάλουμε τον Andrea Dovizioso – που είναι Ιταλός, ανανέωσε για άλλα δύο χρόνια και διεκδικεί και τον τίτλο – μα θα φέρουμε τον Ισπανό, ακριβώς αυτόν που κανείς δεν περιμένει να δει σε φάση ερωτευμένο ζευγαράκι τέτοιες μέρες.

Και να η Piazza San Marco, να τα χιλιοτραγουδισμένα κανάλια, να και η βόλτα από τα φημισμένα εργαστήρια του Murano για να παραλάβει ο Lorenzo το δώρο του, μια κρυστάλλινη πιατέλα με το αναγνωρίσιμο σύμβολό του για να σφραγιστεί η ανάμνηση της μέρας στο μυαλό του.

Και, πού ξέρετε, τώρα που σήκωσε τη μια πιατέλα επί Ιταλικού εδάφους, γιατί να μη σηκώσει κι άλλη μια την Κυριακή λίγο πιο νότια, στο Mugello; Αυτή κι αν θα είναι ανατροπή, έτσι;

lorenzo venezia08

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 31 Μαϊος 2018 10:50

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « R.I.P. Dan Kneen Liion GP – 200 ηλεκτρικά άλογα πίστας »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon