.
Κατηγορία Άλλοι
Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2010 14:52

Εντουροδικείο Λαγκαδά

 

Με απόλυτη επιτυχία!

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 5/12/2010 πραγματοποιήθηκε το Εντουροδικείο Λαγκαδά, μια ιδέα εμπνευσμένη  από τον Παντελή Φίλογλου και τον Σάββα Καπαγερίδη, η οποία στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία ξεπερνώντας στο σύνολο τις διακόσιες (200) συμμέτοχες. Εξήντα εφτά (67) ζευγάρια χτυπήθηκαν στο ειδικά διαμορφωμένο πιστάκι από μια φορά σύμφωνα με την σειρά με την οποία δηλώσαν συμμέτοχη στην γραμματεία. Μετά το πέρας της δίκης των δηλωμένων αντίδικων (ζευγαριών) ακολούθησε η κλήρωση  των δώρων και στη συνεχεία υπήρξαν νέες αγωγές  και ενστάσεις  μεταξύ αυτών και αναβατών με πολλές διακρίσεις.

Ο Α.Μ.Ο.Λ  θέλει να ευχαριστήσει τα καταστήματα Motostyl, (Husaberg, Gas Gas), Makina A.E (KTM), Μερεμετσάκης (Υamaha), Husqvarna motorcycle με την υποστήριξη του Super bike service καθώς και όλα τα καταστήματα για τα δώρα που μας χορήγησαν. Επίσης, την Ελληνική ομάδα διάσωσης (που ευτυχώς ήταν αχρείαστη), τους χορηγούς επικοινωνίας  Motoxtreme, Motorsite.gr, Enduro.gr και Bikeit.gr, αλλά και την διοίκηση των Λουτρών Λαγκαδά για την παραχώρηση του χώρου.
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που για ακόμα μια φορά μας στηρίξατε με την παρουσία σας δείχνοντας έτσι την αγάπη σας προς τον Α.Μ.Ο.Λ και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Με εκτίμηση,
Α.Μ.Ο.Λ

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 20:35

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Enducross στην Ηγουμενίτσα »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon