.
Κατηγορία Άλλοι
Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011 10:07

Enducross στην Ηγουμενίτσα


Με νικητή την ελπίδα

 

 

Του Δημήτρη Ζυγούρη

Ένας διαφορετικός χωμάτινος αγώνας διοργανώθηκε από την λέσχη ΛΑΜΟΤΘΕ  της Ηγουμενίτσας. Ο αγώνας Enducross που πραγματοποιήθηκε στην θέση Δράπανο συγκέντρωσε κοντά στους 2.000 θεατές μιας και ο στόχος του δεν ήταν καθαρά αγωνιστικός. Με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας κατά του καρκίνου των παιδιών, που γιορτάζεται σήμερα, 15 Φεβρουαρίου, η λέσχη διοργάνωσε λαχειοφόρο αγορά με τα έσοδα να διατίθενται στο σωματείο “Φλόγα”.

Χορηγοί των δώρων ήταν οι οι Αφοι Παπαθεοδώρου - monster-shop.gr, οι οποίοι κλήρωσαν ένα κράνος αξίας 180 euro.

Αγωνιστικά

Στο αγωνιστικό κομμάτι, εικοσιεννέα αναβάτες στήθηκαν στη γραμμή εκκίνησης για να αποδείξουν κατά πόσο απέδωσε η χειμωνιάτικη προπόνηση. Ο αγώνας έγινε σε στυλ supercross με προκριματικά σκέλη στα οποία οι αναβάτες προσπαθούσαν να τερματίσουν μπροστά προκειμένου να εισαχθούν στην τελική δωδεκάδα. Ένας μόνο ήταν ο επιλαχών που θα επέλεγε η λέσχη στην περίπτωση που κάποιος καλός αναβάτης είχε πρόβλημα σε κάποιο σκέλος.

Την εκκίνηση του τελικού πήρε ο Σπύρος Κεφαλλονίτης και τον ακολούθησε από κοντά ο Μπακάρας. Πίσω τους και σε μικρή απόσταση βρισκόντουσαν οι Γιάννης Αθανασίου, Φοίβος Κολιοπάνος, Χρήστος Παπαθεοδώρου με δυνατές αναμεταξύ τους μάχες. Ο Κεφαλλονίτης αύξησε τη διαφορά στο δικό του ρυθμό και άφησε τον 2ο Μπακάρα πολύ πιο πίσω.
Ένα λάθος του Μπακάρα στο τμήμα της άμμου προκάλεσε σβήσιμο της μοτοσυκλέτας, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι Αθανασίου και Παπαθεοδώρου και πέρασαν μπροστά. Άτυχος του αγώνα ο συμπαθής Κολιοπάνος ο οποίος χτύπησε ελαφρώς αλλά και ο Κωνσταντής που εγκατέλειψε από σκασμένο ελαστικό.

Αποτελέσματα

{arttinytable}

1 Κεφαλλονίτης
2 Αθανασίου
3 Παπαθεοδώρου
4 Μπακάρας
5 Ρίζος
6 Τζοβάρας
7 Μπλέτσας
8 Πέτσης
9 Δήμος
{/arttinytable}

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 20:35

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Εντουροδικείο Λαγκαδά Red Bull Donkey Cross 2011 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon