Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 09:40

Κορωνοϊός - Αναβάλλεται το σαλόνι Roma Motodays 2020

Λόγω του Κορωνοϊού, οι διοργανωτές του Roma Motodays αποφάσισαν να αναβάλουν το σαλόνι που θα γινόταν στις 5-8 Μαρτίου 2020, για τις 17-19 Απριλίου -αν φυσικά βελτιωθεί η κατάσταση, και περιοριστούν τα κρούσματα του COVID-19.

Η Fiera di Roma αναφέρει μεταξύ άλλων πως οι αρχές δεν απαγόρευσαν τη διεξαγωγή της εκδήλωσης, αλλά η αναβολή γίνεται προληπτικά για την προστασία των επισκεπτών, εκθετών και επισκεπτών, και για την προστασία των οικονομικών συμφερόντων των εταιρειών που εμπλέκονται στη διοργάνωση.

Θυμίζουμε πως η Ιταλία για την ώρα είναι η ευρωπαική χώρα με τα περισσότερα κρούσματα COVID-19, με αρκετές περιοχές σε καραντίνα, αναβολή των γυρισμάτων της ταινίας του Hollywood "Mission Impossible 7" που θα γινόταν στη Βενετία, ακύρωση του 1ου αγώνα του Ιταλικού Πρωταθλήματος Enduro και ματαίωση των επισκέψεων από το κοινό σε εργοστάσιο και μουσείο της Ducati, μέχρι τις 31 Μαρτίου.

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 09:51

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube