.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021 10:40

Borgo Panigale Experience – Ξαναρχίζουν οι Ducati Factory tours

Η επιστροφή στην κανονικότητα φτάνει και στο εργοστάσιο της Ducati, καθώς ξανάνοιξαν οι επισκέψεις στη γραμμή παραγωγής.

Τον περασμένο Μάιο η Ducati ξανάνοιξε το Μουσείο της για το κοινό, ωστόσο η δημοφιλής περιήγηση στο παραδίπλα εργοστάσιο παρέμενε εκτός προγράμματος, στα πλαίσια της προστασίας από τη μετάδοση του covid-19.

Από τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021 οι πύλες της γραμμής παραγωγής στο Borgo Panigale είναι ξανά ανοικτές για το κοινό, όπου οργανωμένα γκρουπ επισκεπτών με τη συνοδεία ξεναγού μπορούν να ζήσουν από κοντά τη διαδικασία γέννησης μιας μοτοσυκλέτας Ducati.

Οι ξεναγήσεις μπορούν να κλειστούν για είτε Δευτέρα ή Παρασκευή και προβλέπονται έως έξι γκρουπ για κάθε μια από αυτές τις μέρες: τρία το πρωί (9.15 - 9.45 - 10.15) και άλλα τρία το απόγευμα (14.30 - 15.00 - 15.30).

Όπως ισχύει και για το Μουσείο, για μια ξενάγηση του εργοστασίου ο επισκέπτης απαιτείται να έχει κλείσει θέση μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας της Ducati: https://tickets.ducati.com/index.php.

Για την προστασία της υγείας, τόσο των επισκεπτών, όσο και του προσωπικού της Ducati, η πρόσβαση επιτρέπεται μόνο για όσους έχουν ήδη κάνει κράτηση και για περιορισμένο αριθμό επισκεπτών. Για την είσοδο στον χώρο απαιτείται έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού στα πρότυπα της Ε.Ε., ενώ από αυτό εξαιρούνται μόνο παιδιά κάτω των 12 ετών και όσοι διαθέτουν ιατρική βεβαίωση πως αδυνατούν να εμβολιαστούν.

Το εισιτήριο για το Μουσείο Ducati κοστίζει €17 και, αν συνδυαστεί με τη Factory Tour τότε το συνολικό κόστος του ενιαίου εισιτηρίου ανέρχεται σε €32.

Περισσότερες πληροφορίες για την επίσκεψη στο μουσείο και το εργοστάσιο της Ducati μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.ducati.com/ww/en/borgo-panigale-experience?tab=Discover.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021 10:45

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon