Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020 12:33

Κορωνοϊός - Η Ducati Έκλεισε μουσείο κι εργοστάσιο για το κοινό

Τα προληπτικά μέτρα για την μείωση των κρουσμάτων του Κορωνοϊού στη γειτονική Ιταλία συνεχίζονται και περιλαμβάνουν και τον χώρο της μοτοσυκλέτας. Νεότερα από το «μέτωπο» έχουμε με την κίνηση της Ducati να απαγορεύσει την είσοδο του κοινού σε μουσείο και εργοστάσιο, τουλάχιστον μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020.

Παρόλη την παύση των επισκέψεων σε εργοστάσιο και μουσείο, η παραγωγή της Ducati για την ώρα συνεχίζεται κανονικά και δίχως προβλήματα, παρόλο που η εταιρεία ενθαρρύνει όσους εργαζόμενους μπορούν να δουλέψουν από το σπίτι, μέσω τηλεματικής κλπ. να το κάνουν.

Από την άλλη, η διοργάνωση του σαλονιού Roma Motodays (5-8 Μαρτίου) ανακοίνωσε πως η έκθεση θα γίνει κανονικά -τουλάχιστον μέχρι να βγει νεότερη ανακοίνωση.

Πολλές είναι οι εταιρείες που αναφέρουν στον ANCMA (τον Ιταλικό ΣΕΑΑ), μεγάλες καθυστερήσεις στην παράδοση προϊόντων, ειδικά σε αυτά που αφορούν εργοστάσια / προμηθευτές από την Κίνα, καθώς πολλές είναι οι ασιατικές εταιρείες που έχουν σταματήσει προσωρινά παραγωγή και παραδόσεις.

Η Honda που έχει το εργοστάσιο της στην Atessa (στην επαρχία Chieti που δεν έχει κρούσματα του COVID-19) συνεχίζει κανονικά την παραγωγή, ενώ μάλλον το ίδιο συμβαίνει και με την Piaggio, που επίσης έχει εργοστάσια εκτός της περιοχής με τα κρούσματα.

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 09:53

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube