.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 14:17

Ηλεκτρονικά διόδια; Μην τα περιμένετε… προς ακύρωση οδεύει ο σχετικός διαγωνισμός

Στον αέρα φαίνεται πως βρίσκονται οι συμβάσεις παραχώρησης έργου και οι χρηματοδοτήσεις πιστωτικών ιδρυμάτων, για την περάτωση του συστήματος ηλεκτρονικών διοδίων. Η νέα κυβέρνηση, εκφράζει αμφιβολίες τόσο για τον διαγωνισμό, όσο και για την οικονομική βιωσιμότητα του ίδιου του έργου, “παγώνοντας” τις διαδικασίες και ζητώντας ο σχετικός φάκελος με τις συμβάσεις παραχώρησης, να ξαναπεράσει από την Βουλή.

Υπενθυμίζουμε ότι ο διαγωνισμός, η αξιολόγηση των προτάσεων και η ανάδειξη προσωρινής ανάδοχου εταιρείας για το έργο, είχαν πραγματοποιηθεί επί των ημερών της προηγούμενης κυβέρνησης.

Παράλληλα, προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατέθεσε η σύμπραξη των εταιρειών Μυτιληναίος και της ουγγρικής Nusz, αμφισβητώντας την αξιολόγηση των προσφορών που κατατέθηκαν, η οποία και ανέδειξε ως προσωρινό ανάδοχο, την Άκτωρ – Intrakat – Ιntrasoft Inl- Autostrade Tech (Ιταλία).

Όπως αντιλαμβάνεστε, άκρη δεν θα βρεθεί, σύντομα τουλάχιστον, οπότε προς το παρόν, ξεχάστε το σύστημα χρέωσης ανάλογα με τα διανυθέντα χιλιόμετρα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon