.
Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 09:29

MotoGP – Και επίσημα ακυρώνεται το Grand Prix Αργεντινής

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες της δυσάρεστης εξέλιξης, εν μέσω κοινωνικών αναταραχών στην χώρα.

Μετά από τις φήμες περί ακύρωσης του Grand Prix Αργεντινής, στα πλαίσια του MotoGP 2024 – ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση. Με μία λιτή ανακοίνωση, οι διοργανώτριες αρχές ανακοίνωσαν ότι η δράση δεν θα λάβει χώρα στο Termas de Rio Hondo, αναφέροντας συγκεκριμένα: «Λόγω των τρέχουσων συνθηκών στην Αργεντινή, ο promoter του γεγονότος επικοινώνησε ότι αυτή την στιγμή είναι αδύνατον να εγγυηθεί τις υπηρεσίες που είναι απαραίτητες για το Grand Prix να πραγματοποιηθεί το 2024, με τα στάνταρ του MotoGP. Το event δεν θα αντικατασταθεί στο ημερολόγιο. Το MotoGP ελπίζει ότι θα επιστρέψει στο Termas de Rio Hondo το 2025.»

Μπορεί να μην δίνονται περισσότερες εξηγήσεις εδώ, αλλά δεν είναι μυστικό ότι οι νέες πολιτικές και οικονομικές αποφάσεις του προέδρου της Αργεντινής, έπαιξαν ρόλο στην εξέλιξη αυτή. Η Αργεντινή αντιμετωπίζει σοβαρή οικονομική κρίση και ο πρόεδρος έχει αποφασίσει, μεταξύ άλλων, ματαίωση πολλών ή όλων από τα αθλητικά γεγονότα κρατικής χρηματοδότησης.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 09:38

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon