.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2024 20:59

Dakar 2024 "Race to Win by Aramco" - Ένας διαγωνισμός που δε χάνεται!

Στο Dakar του 2024 τρέχει κάτι ακόμα εξαιρετικά ενδιαφέρον. Ο διαγωνισμός "Race to Win by Aramco" με το έπαθλο να περιλαμβάνει κάτι μεγάλο για το 2025, οπότε διαβάστε και δείτε τι έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε.

Το Dakar 2024 ξεκίνησε στις 5 Ιανουαρίου 2024 και το φινάλε είναι προγραμματισμένο για τις 19 Ιανουαρίου 2024, επομένως υπάρχει αρκετός χρόνος για να μαντέψετε τους νικητές της κάθε ειδικής μέχρι το τέλος συλλέγοντας τους σχετικούς πόντους.

Συγκεκριμένα περιλαμβάνονται οι κατηγορίες Rally GP, Rally 2 Quad, Ultimate, Challenge, Side-by-Side Vehicles (SSV) και Trucks, όπου θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε την ομάδα σας. Κάθε φορά που το όχημα που έχετε επιλέξει ολοκληρώνει μια ειδική, θα απονέμονται πόντοι και κάθε φορά που τερματίζει στην πρώτη 10άδα, θα δίνονται ακόμη περισσότεροι. Επιλέξτε... σοφά, καθώς συνολικά 354 οχήματα διεκδικούν τη νίκη, με συνολικά 137 μοτοσυκλέτες, πάνω από 150 αυτοκίνητα, φορτηγά κ.ο.κ.

Επιπλέον, μπορείτε να ορίσετε ένα όχημα για ένα «Μπόνους νικητή ειδικής» για κάθε ειδική. Αν η επιλογή... πιάσει, θα διπλασιάσει τους πόντους που θα συγκεντρωθούν εκείνη τη μέρα. Ακόμα, θα δοθούν περισσότεροι πόντοι στους συμμετέχοντες που θα παίξουν στο έξτρα κουίζ της Aramco, μια καθημερινή δραστηριότητα που θα δίνει πόντους σε όσους γνωρίζουν το σκληρότερο ράλι του κόσμου καλύτερα από όλους.

Τέλος, η 6η ειδική θα περιλαμβάνει και ειδική... τιμή για την απονομή πόντων. Σε διάστημα δύο ημερών, οι πόντοι θα διπλασιαστούν, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να κερδίσετε έως και 400 πόντους εάν το όχημα που έχετε ορίσει τερματίσει στην πρώτη θέση για την εν λόγω ειδική.

Ως προς το φλέγον θέμα των βραβείων, ο μεγάλος νικητής θα λάβει ένα VIP ταξίδι με όλα τα έξοδα πληρωμένα για αυτόν και έναν φίλο του για το Dakar 2025. Άλλα πιο «μικρά» έπαθλα περιλαμβάνουν υπογεγραμμένο εξοπλισμό οδηγών, για όποιους παίκτες τερματίσουν από τη 2η έως τη 10η θέση στην κατάταξη, ενώ τα έπαθλα για την 11η έως την 20η θέση θα περιλαμβάνουν το βιντεοπαιχνίδι Dakar Desert Rally.

Τέλος, όλοι οι νικητές των ειδικών θα λαμβάνουν εκπτωτικά κουπόνια για επίσημα προϊόντα του Dakar κάθε μέρα του διαγωνισμού.

Μπορείτε να παίξετε πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon