.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 10:41

Valentino Rossi - Απ΄ την Tavullia στο Misano με την Μ1 του

Με τον αγώνα στην πίστα που βρίσκεται στην "πίσω αυλή" του Rossi συνεχίζεται το πρωτάθλημα MotoGP και αυτή ήταν μια εξαίρετη ευκαιρία για μια διαφορετική βόλτα.

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα MotoGP συνεχίζεται με τον αγώνα στην πίστα Misano World Circuit Marco Simoncelli, η οποία είναι και η πιο κοντινή στη γενέτειρα του Ιταλού πολυπρωταθλητή, Tavullia.

Με δεδομένο πως μετά την καλοκαιρινή διακοπή η Yamaha φαίνεται να ξαναβρίσκει τον δρόμο προς την ανταγωνιστικότητα και τον Rossi να πλησιάζει στις παρυφές του βάθρου, η ελπίδα όλων των φίλων του είναι πως στη γνώριμή του πίστα - ονομασμένη προς τιμήν του αδικοχαμένου του φίλου - θα ξαναφτάσει στο κορυφαίο επίπεδο, δηλαδή το βάθρο.

e 5727.gallery full top fullscreen

Επί τη ευκαιρία του αγώνα της ιδιαίτερης πατρίδας του λοιπόν, ο Rossi πήρε την αγωνιστική του Μ1, της φόρεσε λάστιχα δρόμου και της χάρισε μια σπανιότατη βόλτα σε δημόσια οδοστρώματα που μάλλον δεν είχε ξαναδεί ποτέ - και δύσκολα θα συναντήσει και στο μέλλον.

Και το έκανε στους ίδιους ακριβώς δρόμους που ως πιτσιρικάς έστηνε αυτοσχέδιους αγώνες με τους φίλους του και τα καραστημένα σκουτεράκια τους. Αυτή τη φορά είχε με πάσα βεβαιότητα το πιο δυνατό μηχανάκι απ' όλους!

e 5495.gallery full top fullscreen

Προφανώς το όλο σκηνικό διοργανώθηκε με τη συνδρομή της αστυνομίας - αν και δε φανταζόμαστε ποιος θα τολμούσε να του κόψει κλήση που βγήκε στο εθνικό δίκτυο με μια πρωτότυπη αγωνιστική κατασκευή, η οποία τα μόνα χαρτιά που έχει στο όνομά της είναι επίσημα γυρολόγια και τεχνικοί έλεγχοι MotoGP.

Η διαδρομή ξεκίνησε από την κεντρική πλατεία της Tavullia, παρέα με μια μεγάλη παρέλαση των τοπικών φίλων και θαυμαστών του από το fan club του, στη συνέχεια έκανε μια στάση στο VR46 Motor Ranch που εδρεύει στις παρυφές της πόλης και μετά όλοι μαζί κατηφόρισαν προς την πίστα στο Misano.

e 2482.gallery full top fullscreen

Εκεί ο Rossi ξεκίνησε και επισήμως τη δουλειά ενόψει του αγώνα που θα ξεκινήσει την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου με τις ελεύθερες δοκιμές και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Κυριακής με τον πολυαναμενόμενο αγώνα.

Θα μπορέσει άραγε ο τοπικός ήρωας να ξανανέβει στο βάθρο; Αν το καταφέρει σε αυτόν τον αγώνα, είναι βέβαιο πως θα δούμε σκηνές απείρου κάλλους από το κίτρινο πλήθος που κατηφορίζει μαζικά από την Tavullia.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon