Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 14 Μαϊος 2019 10:06

Βίντεο – Κολυμπάνε οι ΚΤΜ; Ο Johny Walker, άθελά του, την είδε Robby Maddison

Πρώτος αγώνας του 2019 για το πρωτάθλημα World Enduro Super Series, κλασικά στην Πορτογαλία και το Extreme XL Lagares. Είμαστε στη δεύτερη μέρα του αγώνα, με το περίφημο Urban Enduro κομμάτι στην πόλη του Πόρτο. Ο Johny Walker είναι τέταρτος, μπροστά του βλέπει τη Husqvarna του Billy Bolt και στο βάθος πλησιάζει ο τερματισμός. Πρέπει να τον περάσει, να ανέβει βάθρο.

Και φτάνουμε στο θρυλικό πλωτό κομμάτι, με την ξύλινη διαδρομή που επιπλέει στα νερά του ποταμού Douro, καθώς αυτός κυλάει προς τον Ατλαντικό Ωκεανό.

Ο Walker είναι στη ρόδα του Bolt, μια τον πιάνει, μια τον χάνει. Περνά πάνω από τα πλωτά κόβοντας τις στροφές όσο μπορεί. Μέχρι που το παρακάνει. Μπλουμ.

Αυτά φίλε μας τα κάνει μόνο ο Robby Maddison, με προετοιμασία, ειδικό εξοπλισμό και οπωσδήποτε πολλή φόρα. Και, ακόμη κι έτσι, μερικές φορές η βουτιά είναι αναπόφευκτη.

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Μαϊος 2019 12:24

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT