.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 14 Μαϊος 2019 10:49

Το κορίτσι που περπάτησε ξανά, με τη βοήθεια του Valentino Rossi

Μετά από ένα τρομακτικό ατύχημα με μοτοσυκλέτα το 2015, η Patricia πέρασε 4 μήνες σε κώμα, και όταν ξύπνησε και ξεκίνησε την μακρά πορεία για να περπατήσει και πάλι, με τη βοήθεια μιας υπόσχεσης. Ότι θα συναντούσε τον Valentino Rossi. Και η υπόσχεση έγινε πραγματικότητα!

Τώρα η Patricia είναι 28 χρονών και ζει στην Κόρδοβα της Ισπανίας. Έχει μεγάλο πάθος με τη μοτοσυκλέτα, και με τα track-days όπου συμμετείχε με το προσωπικό της Suzuki GSXR 750, στην αγαπημένη της πίστα της Jerez. Ακόμα μεγαλύτερο όμως ήταν, και είναι, το πάθος της για τον Valentino Rossi, στα χρώματα του οποίου είχε βάψει το GSXR της.

Στις 19 Αυγούστου του 2015, η Patricia είχε ένα πολύ άσχημο ατύχημα στον δρόμο. Πέρασε 4 μήνες σε κώμα, και ακόμα 16 μήνες για να καταφέρει να βγει από το νοσοκομείο. Στη συνέχεια ξεκίνησε η μακρά και δύσκολη αποκατάσταση της.

«Όταν είχα το ατύχημα ήμουν 24 χρονών. Ήμουν ακόμα σε κώμα κι όταν έγινα 25. Και όταν έφυγα από το νοσοκομείο ήμουν 27 χρονών.»

Το 2018, η Patricia γνώρισε κάποιους ανθρώπους που δουλεύανε στο MotoGP paddock της Jerez, και της έκαναν μια πρόταση. Την ημέρα που θα περπατούσε για πρώτη φορά από το ατύχημα της, θα μπορούσε να συναντήσει τον Valentino Rossi.

Τους επόμενους 16 μήνες, η σκέψη πως θα μπορούσε να συναντήσει τον ήρωα της, έπαιξε τον μεγαλύτερο ρόλο στην προσπάθεια αποκατάστασης της: «Όταν δεν μπορούσα άλλο, όταν ήμουν πεσμένη, σκεφτόμουν ‘Θα δεις τον Valentino, θα δεις τον Valentino’».

Και έτσι, η Patricia τα κατάφερε. Έστειλε ένα βίντεο στο οποίο περπατούσε με πατερίτσες, στους φίλους της στο paddock, με ένα μήνυμα: «Τα κατάφερα. Τώρα είναι η δική σας σειρά.»

Οι επαφές έγιναν, και ο Flavio Fratesi του Valentino Rossi Fan Club ρώτησε ο ίδιος τον Rossi αν υπήρχε πιθανότητα να συναντήσει την Patricia. Η απάντηση του; «Πες στην Patricia να βρίσκεται στη Jerez.»

Την Πέμπτη, πριν τον αγώνα της Jerez, η μέρα που η Patricia ονειρευόταν έγινε πραγματικότητα. Επισκέφθηκε τον Rossi στο pit-box του, του μίλησε, έβγαλαν φωτογραφίες μαζί, κι εκείνος της υπέγραψε στο κράνος με τα χρώματα του, το οποίο και φόραγε η Patricia κατά το ατύχημα της.

Η ατελείωτη σκληρή δουλειά για την αποκατάσταση της, και το κίνητρο αυτής της συνάντησης, έφεραν καρπούς. Η Patricia περπάτησε ξανά και συναντήθηκε με το είδωλό της.

Από τις πιο συγκινητικές ιστορίες που έχουμε διαβάσει για τον Rossi και την αγάπη που τρέφουν για αυτόν οι θαυμαστές του.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Μαϊος 2019 10:54

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon