.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 10:17

V-Strom Greek Riders – Εθελοντική δράση στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο

 

Επικουρική βοήθεια στην διοργάνωση

 

Για άλλη μια φορά οι V-Strom Greek Riders απέδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο, με εθελοντική δράση στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο.

Από το πρωί της 12ης Νοεμβρίου, ημέρα όπου και πραγματοποιήθηκε ο αγώνας με την μεγάλη, παγκόσμιας εμβέλειας απήχηση, μέλη της ομάδας V-Strom Greek Riders, μετέφεραν με τις μοτοσυκλέτες τους προσωπικό της διοργάνωσης σε σημεία – κλειδιά της διαδρομής, όπου γινόταν  τηλεοπτική αναμετάδοση και όχι μόνο.  

Αυτή η δράση, έρχεται να προστεθεί σε πολλές άλλες στις οποίες κατά καιρούς έχουν συμμετάσχει οι V-Strom Greek Riders, ανάγοντας την ομάδα στην πιο δραστήρια σε ότι αφορά στο πεδίο του εθελοντισμού.

Για άλλη μια φορά λοιπόν, ένα μεγάλο μπράβο στους V-Strom Greek Riders, που “διαφημίζουν” με το καλύτερο τρόπο τους δύο τροχούς!

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου:

«Μαραθώνια» Εθελοντική Δράση με τους  V-STROM Greek Riders

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, ημέρα γιορτής για την Ελλάδα και τον αθλητισμό, η ομάδα «V-STROM Greek Riders» συμμετείχε εθελοντικά στον 35ο  Αυθεντικό Μαραθώνιο. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 51.000  -αριθμός ρεκόρ-  για την διοργάνωση, με αθλητές από την Ελλάδα και το Εξωτερικό. 

Υπό την αιγίδα  του  ΣΕΓΑΣ,  τον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο συνδιοργάνωσαν η Περιφέρεια Αττικής, ο Δήμος Αθηναίων και ο Δήμος Μαραθώνα.

Μέλη της ομάδας «V-STROM Greek Riders», βοήθησαν τόσο στην κλασσική διαδρομή των 42 χλμ, όσο και στις επιμέρους διαδρομές των 10, 5 και 3 χλμ., μεταφέροντας με ασφάλεια συντελεστές της διοργάνωσης σε κομβικά σημεία για την μετάδοση τηλεοπτικής εικόνας και όχι μόνο.

Η ομάδα «V-STROM Greek Riders», η μόνη ομάδα μηχανών με εθελοντική παρουσία στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο, θα συνεχίσει να στηρίζει εθελοντικά, κοινωνικές δράσεις  με στόχο την συνεισφορά στον συνάνθρωπο.

     

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 10:17

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon